O plantă banală te poate ajuta să-ţi măreşti sânii

Tinctura de mărar este tot mai folosită în tratamente pentru creșterea sânilor fără intervenții chirurgicale. Vezi dacă planta te poate ajuta și pe tine să ai un piept mai generos.

16 iul. 2015, 14:20
O plantă banală te poate ajuta să-ţi măreşti sânii

Ce este tinctura de mărar și ce proprietăți are

Mărarul este o plantă perenă cu aromă asemănătoare anasonului, rudă cu pătrunjelul, feniculul, chimionul și chimenul, din zona Mediteraneeană și Est-Europeană.

Mărarul are proprietăți antiseptice, carminative și de susținere a unei digestii sănătoase.

Mărarul și, implicit, tinctura de mărar conțin tot felul de compuși antioxidanți care ajută organismul uman să fie sănătos și să funcționeze normal.

Mărarul nu are colesterol și conține foarte puține calorii, dar are un conținut mare de vitamine și minerale, printre care niacina, piridoxina, vitamina A, acid folic, vitamina C, etc și fibre vegetale care ajută la reglarea nivelului de colesterol din sânge.

Frunzele și semințele de mărar conțin o sumedenie de uleiuri esențiale volatile ca eugenolul, limonenul, miristicina sau altele și minerale esențiale ca potasiul, cuprul, calciul sau manganul, fierul și magneziul.

Tinctura de mărar are și mai multe efecte din sfera aparatului reproducător la femei: reglează ciclul menstrual, reduce simptomele sindromului premenstrual, reglează dezechilibrele ușoare hormonale cauzate de producția neregulată de estrogen și stimulează lactația după naștere. În plus, tinctura de mărar are și efect de amplificarea feminității, potrivit prospectului.

Citeşte mai mult pe unica.ro