O poliţistă din Gorj şi-a împuşcat mortal mama, apoi s-a sinucis. Bebeluşul femeii a fost grav rănit şi a murit la spital

O polițistă din Gorj și-a ucis mama, pe care ar fi împușcat-o cu arma din dotarea soțului ei, care lucrează la rândul lui în Poliție, apoi s-a sinucis cu aceeași armă. Copilul de 6 luni al poliţistei din judeţul Gorj care şi-a împuşcat mortal mama cu arma soţului său - şi el poliţist -, apoi s-a sinucis, a murit la spital, după ce femeia îi provocase mai multe leziuni grave în zona capului.

29 iul. 2018, 17:28
O poliţistă din Gorj şi-a împuşcat mortal mama, apoi s-a sinucis. Bebeluşul femeii a fost grav rănit şi a murit la spital

O poliţistă din localitatea Băleşti, judeţul Gorj, şi-a împuşcat mortal mama cu arma soţului său, poliţist şi el, şi-a rănit copilul în vârstă de şase luni, apoi s-a sinucis. Copilul de numai 6 luni a murit duminică seară la spitalul din Târgu Jiu, în urma incidentului, având mai multe leziuni grave provocate de mama sa, înainte ca aceasta să îşi pună capăt zilelor.

Descoperirea maabră a fost făcută de soţul femeii, care fusese plecat la cumpărături. Femeia din localitatea Bălești ar fi polițistă în cadrul Poliției TF Târgu Jiu și se afla în concediu de maternitate.

Poliţista şi soţul ei s-au mutat recent în localitatea Băleşti din judeţul Gorj, iar duminică soţul femeii ar fi fost plecat din localitate.

Bebelușul de numai șase luni al polițistei din Bălești, care și-a ucis mama și apoi s-a sinucis, a murit la spital, unde fusese transportat în stop cardiorespirator, scrie gorj-domino.ro.

 Surse din anturajul poliţistei au precizat că Adela Maria L. suferise o depresie extrem de gravă în urma naşterii.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj, Andrei Lazăr, a declarat pentru News.ro că poliţiştii fac duminică seara cercetarea la faţa locului, la locuinţa unei familii din localitatea Băleşti, judeţul Gorj, după ce o poliţistă a folosit arma soţului său, care este poliţist, şi şi-a împuşcat mortal mama, apoi s-a sinucis, dar nu înainte de a-i provoca fiului ei de şase luni mai multe leziuni.

”Evenimentele sunt în desfăşurare. O femeie a folosit arma soţului care este poliţist, şi-a ucis mama şi apoi s-a sinucis. Copilul are şi el leziuni destul de grave şi a fost transferat la spital, la Târgu Jiu. În tot acest timp, soţul femeii a fost plecat la cumpărături”, a declarat Andrei Lazăr.

Poliţiştii fac cercetarea la faţa locului, iar trupurile femeii şi mamei sale vor fi duse la IML pentru necropsie.

Poliţista, testată psihologic în 2017

Poliţista din Gorj, care şi-a împuşcat mortal mama după care s-a sinucis, a fost testată psihologic ultima dată în luna mai anul trecut, înainte de a intra în concediu maternal, anunţă Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

„Astăzi, în jurul orei 19.00, un poliţist, din cadrul Postului de Poliţie comunal Mătăsari, a sesizat, prin apel 112, că soţia sa, agent de poliţie la TF Tg.-Jiu, încadrată în 2006, şi-a împuşcat mortal mama, în zona toracelui, după care s-a împuşcat în cap, folosind pistolul din dotarea acestuia.Deplasându-se la faţa locului, în comuna Băleşti, sat Ceauru, judeţul Gorj, în interiorul locuinţei, poliţiştii au găsit şi un minor, în vârstă de 6 luni, care a fost transportat la spital, cu leziuni în zona capului. Poliţista a fost găsită cazută, lângă uşa de la intrarea în locuinţă, cu pistolul lângă ea, iar mama acesteia într-o cameră, în pat”, precizează Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR), într-un comunicat de presă

Femeia a fost testată psihologic ultima dată în luna mai a anului 2017, înainte de a intra în concediu maternal.

Poliţistul deţinea pistolul la domiciliu, conform prevederilor legale, iar ultimul control a fost efectuat la locuinţa acestuia, la începutul acestui an, mai arată IGPR.

Psiholog despre poliţista din Gorj:Considerăm că e vorba de o depresie postnatală nediagnosticată

Psihologul Maria Tomescu declară că în cazul poliţistei care şi-a împuşcat mortal mama şi bebeluşul, apoi s-a sinucis, este vorba despre o depresie postnatală nediagnosticată. O prietenă a poliţistei spune că femeia era foarte tristă şi îngrijorată pentru copilul ei.

„Considerăm că este vorba despre o depresie postnatală nediagnosticată şi netratată corespunzător, pentru că altfel crima nu se justifică. Depresia nu se declanşează imediat după naştere, în toate cazurile, sunt situaţii în care apare după câteva luni şi evoluează lent. De obicei, apropiaţii observă că nu funcţionează normal şi cu siguranţă ar trebui să ia măsuri imediat”, a declarat pentru MEDIAFAX Maria Tomescu, psiholog clinician din judeţul Gorj.


loading...