O poveste ca-n filme! Mireasă la 95 ani după ce i-a fost domnişoară de onoare lui ginerică cu 66 ani în urma! Ce spune fiul ei

O femeie de 95 de ani s-a casatorit cu un barbat la nunta caruia fusese domnisoara de onoare. Cei doi s-au reintalnit la inmormantarea sotiei barbatului. Au trecut 66 de ani de la prima intalnire dintre Margaret Husband si Bernard Brice.

30 iun. 2017, 20:28
O poveste ca-n filme! Mireasă la 95 ani după ce i-a fost domnişoară de onoare lui ginerică cu 66 ani în urma! Ce spune fiul ei

Cei doi s-au imprietenit in urma cu sase ani, iar dragostea dintre ei a erupt atunci cand Margaret a calatorit peste 500 km pentru a fi alaturi de Bernard, dupa ce sotia barbatului, Doris, prietena ei din tinerete, a decedat.

Margaret si Bernard au urcat pe locul doi al celor mai batrani miri cu o vasta combinata de 188 de ani.

Robert Husband, 52 de ani, cel mai tanar dintre baietii lui Margaret, a condus-o la altar, „Cu siguranta ca nu m-am asteptat sa o las sa plece. Traieste in casa mea de 9 ani si niciodata nu mi-ar fi trecut prin cap ca se va casatori din nou. Ma gandeam ca voi fi emotionat in timp ce o duc la altar”.

Margaret are patru baietii cu sotul sau, David, care a murit de cancer in urma cu 30 de ani imediat dupa ce a iesit la pensie.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.