O poveste specială şi adevărată de iubire: un frăţior şi o surioară

Ca orice mamă bună, atunci când Alina a aflat că este însărcinată cu cel de-al doilea copil, a făcut tot ce a putut ca să îşi ajute băieţelul de 4 ani, Mihai, să se pregătească emoţional şi mental pentru venirea pe lume a fratelui sau surorii sale mai mici. După cea de-a doua ecografie, familia a aflat că bebeluşul va fi o fetiţă şi zi după zi, noapte după noapte, micuţul Mihai a învăţat să îi cânte surioarei lui un cântecel, cântând zilnic spre burtica mamei lui. El construia astfel, fără să îşi dea seama, o legătură de iubire cu sora lui mai mică, chiar fără să o fi cunoscut încă.

RomaniaTV.net
06 dec. 2016, 08:45
O poveste specială şi adevărată de iubire: un frăţior şi o surioară

Sarcina a evoluat normal pentru Alina. Dupa un timp firesc, durerile nasterii au inceput sa se declanseze. La inceput contractiile erau la 5 minute, apoi la fiecare 3 minute, apoi din minut in minut. Dar complicatii serioase au aparut in timpul procesului nasterii si Alina a trebuit sa stea in travaliu ore intregi.

Citeşte şi  Invitaţii i-au distrus viaţa în NOAPTEA NUNŢII. Ce a păţit MIREASA

Intr-un final, dupa un travaliu foarte lung, surioara cea mica a lui Mihai s-a nascut. Dar starea ei de sanatate nu era deloc buna, era chiar grava. Ambulanta gonind in noapte cu viteza mare a dus nou nascutul in alta unitate spitaliceasca decat cea in care s-a nascut, cu o sectie de neonatologie de terapie intensiva unde putea beneficia de ingrijire medicala speciala pentru problemele de sanatate pe care bebelusul le intampina.

Zilele se scurgeau. Starea bebelusei se inrautatea. Medicii au fost nevoiti sa spuna parintilor faptul ca existe prea putine sperante de supravietuire pentru copilas. Alina si cu sotul ei, distrusi, au luat legatura cu cimitirul pentru detalii privind funeraliile celui de-al doilea copil al lor.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO