O predicţie recentă prevesteşte sfârşitul lumii. Ce se va întâmpla în 4 aprilie, de Luna Roşie FOTO

O nouă predicţie apocaliptică prevesteşte sfârşitul lumii în cursul zilei de vineri, 4 aprilie, în timpul fenomenului astrologic numit Luna Roşie. Satelitul Pământului va oferi un spectacol senzaţional în weekend, având o culoare roşiatică timp de trei zile.

03 apr. 2015, 05:44
O predicţie recentă prevesteşte sfârşitul lumii. Ce se va întâmpla în 4 aprilie, de Luna Roşie FOTO

Numeroşi credincioşi cred că Luna Roşie este un semn al Apocalipsei mai ales că este al treilea fenomen de acest fel din 2014 încoace, potrivit Mirror.

Citeşte şi Ce trebuie să ştii despre Luna Roşie, fenomenul care ne va fascina în weekend

Evenimentul astronomic extrem de rar are loc în America de Nord, Asia şi Australia. Timp de trei zile, Luna îşi va schimba culoarea şi va deveni roşie. Experţii spun că este vorda de o tetradă, adică patru eclipse totale consecurive. Cele patru eclipse totale au loc la câteva luni distanţă. Astfel, pe 4 aprilie 2015 are loc Luna Roşie, care urmează celor din 15 aprilie 2014 şi 8 octombrie 2014. Următoarea Lună Roşie va avea loc pe 28 septembrie.

Numeroşi credincioşii citează Biblia în care este scris faptul că Luna Roşie prevesteşte a doua venire a lui Iisus.

Soarele se va întuneca, iar Luna sângerie, înainte de ziua infiorătoare când se va întoarce Dumnezeu pe Pământ„, se arată Biblie.

Luna Roşie este menţionată şi în alte versete din Biblie, iar în 2008, Mark Blitz, un preot american a declarat că a doua venire a lui Iisus va avea loc în toamna lui 2015, lucru descoperit în urma unor calcule. Cu toate acestea, este vorba doar despre tetradele lunare, iar în ultimele două milenii au existat 62 de astfel de fenomene. Un al pastor, tot din America, pe nume John Hagee, a explicat cî în 4 aprilie va veni Apocalipsa.

Citeşte şi Ce ne aşteaptă în 2015: o ECLIPSĂ TOTALĂ de lună şi o ECLIPSĂ PARŢIALĂ de soare

În momentul de faţă, ne aflăm în cadrul unei tetrade lunare. Prima eclipsă totală a avut loc pe 15 aprilie 2014, a urmat cea de pe 8 octombrie 2014, iar pe 4 aprilie 2015 va avea loc a treia consecutivă, în timp ce următoarea eclipsă va avea loc pe 28 septembrie 2015 şi va fi tot una totală.