O prezentatoare britanică a ajuns cu poalele-n cap, în direct

Helen Skelton se afla în faţa Palatului Buckingham şi lua un interviu unor atleţi care au devenit celebri prin participarea lor la Jocurile Paralimpice. Vântul care sufla cu putere i-a ridicat pe neaşteptate rochia, lăsând să i se vadă lenjeria intimă.

RomaniaTV.net
11 sept. 2012, 11:53
O prezentatoare britanică a ajuns cu poalele-n cap, în direct

Helen Skelton a avut parte, probabil, de cel mai penibil moment din cariera sa. Tânăra prezentatoare britanică a fost luată pe nepregătite de vântul care sufla cu putere şi, în timp ce lua interviuri unor atleţi medaliaţi cu aur şi de la  Jocurile Olimpice şi de la Jocurile Paralimpice, rochia i-a zburat brusc spre cap, dezvelind-o până la brâu, dezvăluie tabloidul The Sun.

Incidentul s-a petrecut la parada din Londra, chiar în faţa Palatului Buckingham. Dar tânăra prezentatoare, în vârstă de 29 de ani, nu s-a pierdut cu firea şi şi-a păstrat simţul umorului. Ea şi-a aşezat repede poalele la locul lor, prinzându-le între coapse, pentru ca episodul ruşinos să nu se repete. Asistenţa s-a amuzat pe seama păţaniei simpaticei prezentatoare, colegul ei, prezentatorul Ben Shepherd spunând în glumă că acesta a fost „un mod de a-şi saluta oaspeţii”.