O primărie din Maramureş le recomandă localnicilor leacuri băbești, „în plin sezon al răcelilor, când spitalele sunt neîncăpătoare”. Primarul comunei: „Pandemie era și când eram eu mic și eram trei la școală și restul acasă că erau mucoși”

Primăria comunei maramureşene Săcălășeni le recomandă localnicilor leacuri băbeşti pentru a evita răcelile de sezon. Primarul PSD al comunei spune că, prin acest mesaj pe care el însuşi l-a redactat, a vrut să calmeze starea de spirit a oamenilor speriaţi de pandemie.

21 oct. 2021, 07:36
O primărie din Maramureş le recomandă localnicilor leacuri băbești, „în plin sezon al răcelilor, când spitalele sunt neîncăpătoare”. Primarul comunei: „Pandemie era și când eram eu mic și eram trei la școală și restul acasă că erau mucoși”

Reprezentanții municipalităţii au întocmit o listă cu posibile tratamente referitoare la răceală, pe care au publicat-o pe Facebook. Printre acestea: gargară cu apă sărată şi lapte acru.

Satele noastre și acest neam au trecut încercări mai grele decât ale acestor vremuri. CREDINȚA în DUMNEZEU, IUBIREA și UNITATEA, ne-au făcut ceea ce suntem. „NU VĂ TEMEȚI” ne spune și azi CREATORUL, în ciuda sirenelor care sună înfiorător, a știrilor alarmante din toate părțile.

În iubirea, unitatea și credința noastră este biruința!

Suntem în plin sezon al răcelilor, iar spitalele sunt neîncăpătoare. Este spre binele nostru să ne amintim că:

– durerea de gât dispare după o gargară cu apă sărată sau tinctură de propolis;

Citeste si Mamă şi fiică, ambele nevaccinate, au murit una lângă alta în UPU: „Fata s-a dus înaintea mamei. Cea care i-a dat viaţă nu a ştiut. Sau poate că da…”

– inhalația cu apă sărată, inhalația cu alcool la temperaturi sub 60 grade, curăță plămânii;

– laptele acru de casă reprezintă doza cea mai bună de nutrinenți și vitamine;

– mierea de albine și celelalte produse apicole sunt cel mai bun antibiotic;

– merele, fructele în general, legumele, ceaiul de măceșe, lămâia, ceapa, usturoiul, hreanul, ghimbirul, au un aport important în menținerea stării de sănătate pentru fiecare dintre noi!

Am rugămintea la dumneavoastră să ne faceți cunoscute cazurile unde semenii noștri, din cauza vârstei, singurătății sau altor cauze, au nevoie de sprijinul nostru”, au scrie reprezentanții Primăriei Săcălășeni, pe pagina lor de Facebook.

leacuri băbești împotriva răcelii

Primarul a vrut să calmeze starea de spirit a localnicilor

Contactat de Libertatea, primarul PSD al comunei, adept al teoriei conspiratiei, a spus că vrea să calmeze o stare de spirit. „Trebuia să spun și eu aveți grijă că o să crăpați toți?”, a răspuns acesta.

Atunci când lumea este agitată și îngrijorată, trebuie să pui un pansament, nu răul în față. Trebuia să spun și eu aveți grijă că o să crăpați toți? M-am gândit că înainte de a fi bolnavi de gripă, de apendicită, de orice, oamenii să mai lase băuturile și mâncărurile care te bagă în boală. Să mănânce legume și fructe, să facă o gargară cu sare, nu cred că a făcut cuiva rău. Ce e aia pandemie până la urmă? Pandemie era și când eram eu mic și eram trei la școală și restul acasă că erau mucoși”, a declarat Emilian Gheorghe Pop pentru sursa citata.

Citeste si Reportaj România Tv din mijlocul iadului din spitale. Mărturiile cutremurătoare ale medicilor: „Suntem depăşiţi, dar trebuie să facem faţă”. Imaginile dezastrului din saloane