O profesoară a fost agresată de părinţii unei eleve căreia îi dăduse o nota mică

Scandal incredibil într-o şcoală din Constanţa. O profesoară a fost dată cu capul de calorifer şi ameninţată că va fi aruncată pe geam de părinţii unei eleve. Profesoara, dar şi o elevă care a asistat la agresiune au leşinat. La faţa locului a venit o ambulanţă.

RomaniaTV.net
15 dec. 2011, 12:11
O profesoară a fost agresată de părinţii unei eleve căreia îi dăduse o nota mică

Incidentul a avut loc la Şcoala „B. P. Haşdeu”, din Constanţa. Părinţii unei eleve au venit furioşi la şcoală pentru că fiica lor primise nota 5 la Istorie. Pe nedrept, susţin părinţii.

Scandalul a avut loc chiar în sala de curs, sub ochii copiilor. După ce tatal elevei a ameninţat-o pe profesoară că o aruncă pe geam, aceasta a izbit-o în calorifer, moment în care dascălul a leşinat.

Elevii s-au speriat foarte tare, iar una dintre fete a făcut chiar un atac de panică. Pentru a-l calma pe agresor, a fost chemată poliţia.

„Tatăl fetei a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 200 de lei pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice”, a declarat subinspectorul Bogdan Păduraru de la IPJ Constanţa.

Părinţii elevei şi-au cerut scuze pentru ieşirea agresivă, iar profesoara a declarat că nu va depune plângere împotriva celor doi.