O profesoară care a avut o relaţie amoroasă cu un elev, demascată de propriii copii. „E dezgustător ce ai putut să faci”

O profesoară, mamă, a avut o relație sexuală cu un elev de vârsta propriilor ei copii. Dezgustați de comportamentul mamei lor, cei doi au dat-o în vileag. Odată arestată, detalii cumplite ale întâlnirilor secrete cu amantul minor au ieșit la iveală.

13 sept. 2019, 12:45
O profesoară care a avut o relaţie amoroasă cu un elev, demascată de propriii copii. „E dezgustător ce ai putut să faci”

Timp de 15 luni, o profesoară în vârstă de 45 de ani a avut o relație amoroasă cu un băiat de doar 14 ani, scrie a1.ro. Elyes Castillo, din New Jersey, SUA, a fost dată în vileag chiar de cei doi copii ai săi, săturați de comportamentul dezgustător al mamei lor.

Citeşte şi Detalii şocante despre profesoara care a întreţinut relaţii intime cu un elev. Ce mesaje s-au găsit în telefon

Pe 19 august, autoritățile din New Jersey au primit un apel de la fostul soț al femeii. Bărbatu susținea că tocmai aflase că profesoara avea o relație cu un minor.

Poliiștii l-au interogat pe băiat. Astfel, au aflat că minorul avea doar 12 ani atunci când a cunoscut-o pe Castillo. Minorul le-a explicat că la scurt tmp după ce și-au început relația, au făcut „dragoste pentru întâia oară”, ultimul contact sexual dintre aceștia având loc la începutul lunii august.

Femeia a fost arestată imediat și acuzată de viol. Între timp avocații profesoarei au reușit să convingă un judecător să o elibereze. Ea va fi ceretată în libertate, dar nu are voie să aibă niciun contact cu vreun minor, în afara propriilor copii.

Dacă va fi găsită vinovată, femeia ar putea fi condamnată la maximum 20 de ani de închisoare.