O profesoară din Braşov și-a înjunghiat fiul, apoi a încercat să se sinucidă

O profesoară din Brașov și-a înjunghiat fiul bolnav și apoi s-a aruncat în fața trenului, după un scandal uriaș.

17 aug. 2023, 11:28
O profesoară din Braşov și-a înjunghiat fiul, apoi a încercat să se sinucidă

O profesoară din Brașov și-a înjunghiat fiul, apoi a încercat să se sinucidă, potrivit observatornews.ro. Femeia de 60 de ani, care ar fi profesoară de matematică, ar fi avut certuri cu bărbatul de 30 de ani, înainte de a comite gesturile șocante.â

Din locuinţa lor, aflată în cartierul Tractorul din Braşov, s-ar fi auzit ţipete în timpul nopţii. Fiul femeii este cunoscut cu probleme psihice şi nu este exclus ca aceasta să nu îi fi putut ține piept în urma unei discuţii. Astfel, profesoara ar fi pus mâna pe un cuţit și i-a provocat mai multe răni băiatului său, care a fost dus la spital și operat de urgență. Echipajul medical care l-a preluat pe bărbat a constatat că acesta prezenta „plăgi la nivelul abdomenului, la antebraț și mâna stângă, plăgi care nu-i puneau viața în pericol”, după cum a explicat Steluța Coțiu, director medical al Ambulanței Brașov. El a fost cel care a sunat la 112, pentru a cere ajutor.

Ei sunt Roland și Alina, românii care au murit în urma unui tragic accident în Grecia. Doi copii au rămas orfani
Probabil în stare de șoc, profesoara a luat un pumn de pastile, apoi a mers într-o zonă cu cale ferată și s-a aruncat în faţa unei locomotive. Din fericire, ea a scăpat cu viață și a fost transportată la spital, după ce a fost scoasă de sub locomotivă de către un echipaj de la Descarcerare. Vezi și: Femeie descarcerată de sub o locomotivă, în municipiul Brașov.

ȘOCANT! Un medic oncolog, premiat pentru compasiunea aratată pacienților, și-a împușcat bebelușul și apoi s-a sinucis
Profesoara de 60 de ani care locuia cu fiul ei, în vârstă de 34 de ani, diagnosticat cu probleme psihice, a ajuns în vizorul polițiștilor. În urmă cu câteva zile, femeia și băiatul ei s-ar fi luat la ceartă, iar într-un moment de disperare, mama și-ar fi atacat fiul cu un cuțit. Apoi, dascălul de matematică a mers aproape jumătate de kilometru pe jos până la calea ferată, acolo unde ar fi încercat să sară în fața unui tren. Profesoara a fost lovită, dar nu mortal. Martorii care au asistat înmărmuriți la momentul șocant au alertat autoritățile.