O profesoară din Bucureşti refuză să intre în vacanţă: „Nu plătesc copiii iresponsabilitatea autorităților”

O profesoară din Bucureşti nu este de acord cu decizia autorităţilor privind vacanţa elevilor şi spune că ea va continua să ţină orele online în următoarele două săptămâni.

21 oct. 2021, 19:40
O profesoară din Bucureşti refuză să intre în vacanţă: „Nu plătesc copiii iresponsabilitatea autorităților”
O profesoară din Bucureşti refuză să intre în vacanţă: "Nu plătesc copiii iresponsabilitatea autorităților"

O profesoară din Bucureşti a postat un mesaj pe reţelele de socializare în care îi transmite ministrului Educaţiei că ea și elevii pe care îi pregătește refuză să intre în vacanță și vor continua să studieze online.

O profesoară din Bucureşti refuză să intre în vacanţă

Ioana Turcu este profesoară la Colegiul Național de Muzică George Enescu din Capitală şi a anunţat că va continua să facă ore online în următoarea perioadă.

Citeşte şi Klaus Iohannis anunţă ŞCOLI ÎNCHISE de luni. Elevii intră în vacanţă timp de două săptămâni

„Domnul Cîmpeanu ne trimite forțat în vacanță. Eu și elevii mei (am și elevi vaccinați) nu vom intra în vacanță. Nu plătesc copiii care vor să studieze (chiar și numai online) iresponsabilitatea autorităților care în vară ne anunțau cu surle și trâmbițe că am „învins” pandemia! Nu plătesc acești copii toleranța pe care aceleași autorități au manifestat-o față de antivaxx.eri și față de televiziunile care i-au promovat. Nu plătesc elevii mei pentru greșelile unor nemernici care nu au avut alt interes decât scorul politic.

Elevii mei se pregătesc pentru concursuri internaționale, au nevoie de studiu continuu și voi continua să lucrez cu ei, indiferent de deciziile fără noimă care se iau acum, în ceasul al „optesprezecelea”!

Să mă sancționeze ministerul care nici programe școlare pentru disciplina mea de studiu nu a pus la dispoziție, nu mai pomenesc resurse sau acces la resurse online (tot ce folosesc plătesc eu). Să mă sancționeze capetele luminate din minister și inspectorat, acei iluștri decidenți care nu leagă o propoziție coerentă și nu sunt în stare să aștearnă trei fraze fără greșeli.

M-am săturat de voi! Sunteți niște mizerabili!”, a scris pe Facebook profesoara de la Colegiul Național de Muzică George Enescu.

Citeşte şi Şcolile ar putea rămâne închise şi după 8 noiembrie. Sorin Cîmpeanu, veşti proaste pentru elevi

Ministrul interimar al Educaţiei a explicat că s-a decis ca toţi elevii să intre în vacanţă timp de două săptămâni începând de luni, deoarece predarea online în acest moment este posibilă doar în jumătate de ţară.

„Orele se pot recupera prin modificarea structurii anului şcolar. Pentru elevii din învăţământul primar şi pentru cei din grădiniţe este vorba doar de cinci zile de vacanţă suplimentară. (…) Mâine deja vom avea discuţii cu reprezentanţii elevilor şi ai profesorilor pentru a vedea care este cea mai bună variantă. Sigur este variantă de recuperare.

Nu va fi pierdută nicio zi de şcoală, dacă vacanţa va fi de două săptămâni. Dacă însă evoluţia epidemiologică nu va permite revenirea cu prezenţă fizică în data de 8 noiembrie, lucrurile vor fi mai grave şi soluţia mă tem că nu va mai putea fi acceptată sub forma unei vacanţe suplimentare. Va trebui să identificăm soluţii care să facă posibilă predarea online cu pierderi cât mai mici”, a declarat Sorin Cîmpeanu la Antena 3.


loading...