O profesoară și-a uitat telefonul în clasă, iar un elev a găsit imagini sexy făcute de Ziua Îndrăgostiţilor

O profesoară din Carolina de Sud a fost obligată să demisioneze după ce și-a uitat telefonul în clasă, iar un elev a căutat în mobilul ei și a descoperit mai multe fotografii nud cu ea, pe care apoi le-a răspândit prin toată clasa. La câteva zile de la acest incident, autoritățile au anunțat însă că elevul va fi cercetat pentru fapta sa.

RomaniaTV.net
05 mart. 2016, 13:01
O profesoară și-a uitat telefonul în clasă, iar un elev a găsit imagini sexy făcute de Ziua Îndrăgostiţilor

Profesoara a trăit o adevărată dramă  în ultimele zile. Ea și-a lăsat telefonul mobil în clasă în timpul unei pauze, iar unul dintre ei elevii săi a luat mobilul și a început să se uite în fotografiile femeii. Așa a descoperit că aceasta are fotografii nud, pe care femeia spune că le-a realizat pentru soțul ei cu ocazia Zilei Îndrăgostiților.

“A fotografiat cu propriul telefon pozele  și apoi le-a spus colegilor că poate să trimită fotografiile cui dorește”, a povestit profesoara unei televiziuni locale din Statele Unite.

De atunci, femeia a găsit patru fotografii cu ea în căsuța poștală, semn că elevul avea de gând să o șantajeze. După ce incidentul a ajuns la conducerea școlii, ea a fost forțată să demisioneze. Mai mult, directorul instituției de învățământa afirmat că aceasta este vinovată de cele întâmplate, deoarece i-a lăsat pe elevi nesupravegheați în timpul pauzei de patru minute, relatează CBS News, potrivit www.libertatea.ro,

Nemulțumită, femeia a alertat autoritățile americane, care l-au reținut pe elevul în vârstă de 16 ani, acesta urmând să fie judecat pentru fapta sa.
În același timp, peste 11.000 de oameni au semnat o petiție pentru ca femeia să fie angajată din nou.