O profeţie veche de 2.500 de ani zguduie lumea. Distrugerea Siriei de către Statul Islamic a fost prezisă...

Publicat: Marţi, 13 Octombrie 2015 14:58 // Actualizat: Marţi, 13 Octombrie 2015 14:58 // Sursa: romaniatv.net

Valul de refugiați sirieni care a copleșit Europa, în urma intensificării acțiunilor Statului Islamic în Orientul Mijlociu, a readus în atenție un verset din Vechiul Testament despre care se crede că profețește dispariția Damascului și a statului modern al cărui capitală este (adică Siria).

Foto: a1.ro

"Iată, Damascul este scos din numărul cetăţilor şi a rămas o grămadă de ruine" - acesta este pasajul profetic din cap. 17 din Cartea lui Isaia, iar textul biblic este luat nu doar ca o profeție, de către interpreții lui - indiferent de religia lor -, ci și ca un argument, de către fundamentaliști și, mai ales, de către susținătorii Statului Islamic.

Profeţii ÎNFIORĂTOARE, vechi de 100 de ani: "Trei zile şi trei nopţi de întuneric. Pământul, un CIMITIR imens"

Capitolul 17 se numește, de altfel, chiar așa: Proorocie pentru Damasc. Conflictele din Siria și starea de alertă în care trăiesc locuitorii ei, recentele distrugeri ale unor monumente de artă precreștină, în Palmira, ca și ferocitatea acțiunilor Statului Islamic din ultimii doi ani au readus în atenție acel pasaj biblic despre care se crede că, acum două milenii și jumătate, profețea distrugerea Damascului, care va fi „scos din rândul cetăților" transformându-se într-o „grămadă de ruine".

Citeşte mai mult pe antenasatelor.ro.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Biblie distrugere profeţie Siria stat islamic Vechiul Testament
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
13 oct 15:14
...a readus în atenție un verset din Vechiul Testament despre care se crede că profețește dispariția Damascului și a Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net ...
13 oct 15:05
...a readus în atenție un verset din Vechiul Testament despre care se crede că profețește dispariția Damascului și a Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net ...
1
EUR
4.8423
RON
13 Jul
noapte 13 °
zi 26 °
Ultimele joburi adaugate
24 H