O prostituată româncă a fost ucisă cu cruzime în Italia

O prostituată româncă a fost găsită moartă în Italia. Ea a fost ucisă în mod brutal de un bărbat cu probleme psihice, care i-a aruncat cadavrul într-un râu.

RomaniaTV.net
06 ian. 2012, 07:17
O prostituată româncă a fost ucisă cu cruzime în Italia

Potrivit primelor informaţii furnizate de poliţie, femeia ar fi fost înjunghiată de 23 de ori.

Victima, în vârstă de 31 de ani, locuia într-o regiune din nordul Italiei şi îşi câştiga existenţa din prostituţie. Ucigaşul este un client care a acostat-o. Când au rămas singuri, bărbatul a scos un cuţit şi a înjunghiat-o de 23 de ori.

Individul a pus apoi cadavrul în maşină şi a condus până într-o zonă rurală retrasă. Aici a aruncat trupul într-un râu şi a ascuns arma crimei, după care şi-a spălat autoturismul de sânge, ca să şetargă orice urmă.

La scurt timp însă, ucigaşul a început să aibă mustrări de conştiinţă şi a încercat să-şi ia propria viaţă. El a înghiţit o mare cantitate de droguri, după care s-a urcat la volan.

Şi-a pierdut cunoştinţa în timp ce conducea şi a ajuns în spital, unde le-a povestit medicilor şi poliţiştilor ce făcuse. Individul are 52 de ani. Anchetatorii spun că are probleme psihice şi va fi probabil internat într-un spital de specialitate.