O pungă cu peste 39.000 de lei, găsită de poliţiştii locali în parcul Herăstrău

Poliţiştii locali de la Primăria Capitalei au restituit unei persoane 39.600 de lei, bani pe care i-au găsit în Parcul Herăstrău, informează un comunicat de presă al municipalităţii remis vineri AGERPRES.

09 mai 2014, 14:07
O pungă cu peste 39.000 de lei, găsită de poliţiştii locali în parcul Herăstrău

Banii erau într-o pungă din plastic pe o bancă în zona bulevardului Mareşal Constantin Prezan. Punga a atras atenţia unui echipaj de agenţi ai Patrulei Călare a Municipiului Bucureşti, care patrulau în zonă.

Unul dintre agenţi a descoperit că în punga abandonată pe bancă se afla, pe lângă bani, şi o copie a unui antecontract de vânzare-cumpărare a unui imobil. Fiindcă nimeni din apropiere nu-şi revendica suma de bani şi actele uitate, călăreţii au solicitat sprijinul Serviciului Ordine şi Linişte Publică şi împreună l-au identificat pe cel care îşi pierduse banii.

Citeşte şi Gest de OMENIE făcut de un poliţist local. A înapoiat suma de 1.000 de lei găsită în faţa unui magazin

Poliţiştii locali au stabilit că bunurile aparţineau unei persoane de 47 de ani din comuna Jilava. Acesta a fost contactat de către poliţiştii locali, iar actele şi suma de bani i-au fost predate.

Tot în zona Parcului Herăstrău, în luna aprilie, agenţii din cadrul Patrulei Călare a Municipiului Bucureşti au observat un autoturism cu portiera deschisă, în care se afla la vedere o borsetă cu documente şi suma de 2.500 de lei. Poliţiştii locali au contactat proprietarul autoturismului şi i-au restituit, pe bază de proces verbal, banii şi actele.

Citeşte şi A găsit o geantă cu 10.000 de lei şi a predat-o proprietarului