O puştoaică din Iaşi a uimit America. Vezi cât este de talentată VIDEO

Talentul unei fetite din Iaşi i-a uimit pe americani. Alexia Urtoi are 10 ani şi a fost invitată să participe la un concurs tocmai la Hollywood. După ce au găsit pe internet melodiile interpretate de fetiţă, americanii şi-au dat seama că este alegerea perfectă pentru emisiunea lor.

RomaniaTV.net
11 apr. 2012, 06:37
O puştoaică din Iaşi a uimit America. Vezi cât este de talentată VIDEO

La doar 10 ani, Alexia ştie să cânte la tobe, clape şi pian. Vocea fetei a fost descoperită la grădiniţă.

„Doamna educatoare ne-a spus la o şedinţă că Alexia are un talent, o voce deosebită. Mama ei a început să se pregătească cu ea şi am adus-o la Palatul Copiilor când a intrat în clasa I şi aşa am ajuns unde suntem azi cu ea”, a spus tatăl Alexiei, Cătălin Urtoi.

Alexia a participat la zeci de concursuri naţionale şi internaţionale, unde a câştigat locul întâi de cele mai multe ori. A fost la San Remo Junior unde a obtinut primul loc.

„Alexia este un copil extraordinar de talentat. Eu zic că o să facă o figură frumoasă, nu doar în America, ci la toate concursurile din ţară. Va fi ceva deosebit, pentru că toţi copiii vin cu negative, iar ea va cânta live”, a spus profesorul de la Palatul Copiilor din Iaşi, Nicolae Pădureanu.

În urmă cu trei săptămâni, fata a primit o invitaţie din partea americanilor pentru a participa la unul din cele mai renumite competiţii muzicale din lume. Concursul se va desfăşura la Hollywod în luna iulie. Părinţii Alexiie au nevoie de cel puţin 10.000 de dolari pentru a participa la acest concurs. Ei nu au deocamdată această sumă, dar spun că vor face tot posibilul ca fetiţa să ajungă la această competiţie.

La concursul „World Champions of Performing Arts” participă 5.000 de persoane din întreaga lume.