O răşină miraculoasă poate vindeca aproape toate bolile de pe Pământ

Se spune ca, pentru a trai, organismul uman are nevoie de 50 de microelemente, toate regasindu-se in rasina Mumio. Ca biostimulator influenteaza pozitiv organismul uman, reprezinta un mijloc antitoxic, adaptogenic si intaritor, restabileste functionarea scazuta a nervilor periferici sau a centrilor de analiza ai creierului, participa la biosinteza celulelor, activeaza sistemul imunitar, reguleaza procesele oxidanto-restabilizatoare.

06 iun. 2016, 06:11
O răşină miraculoasă poate vindeca aproape toate bolile de pe Pământ

BOLI DE STOMAC: ulcer, ulcer duodenal, boli ale organelor ce participa la digestie (stomac, ficat, splina), vezica urinara (daca se retine urina), colite, gastrite; mod de administrare: pe stomacul gol, 1-2 ori pe zi dimineata si seara inainte de culcare timp de 25-28 de zile. In cazul unor afectiuni netratate la timp se recomanda reluarea acestui ciclu.

Cantitatea de extract pentru un ciclu de tratament: 0,2-0,4-0,5g in functie de greutatea corpului: pana la 70kg- 0,2g; pana la 80kg- 0,3g; pana la 90kg- 0,4g. Se dizolva de obicei in lapte in proportie de 1:20 (se poate si in apa la 2-3 linguri de masa) si se adauga miere dupa gust. Se poate alterna dizolvarea extractului in alte lichide (suc de struguri, de castraveti, de afine, cu verdeata- patrunjel, chimen, cu galbenus de ou, etc). Cantitatea necesara obligatorie pentru un ciclu de tratament de este 0,2-0,9g, in functie de greutatea corpului, scrie bzi.ro.

In perioada tratarii bolilor intestinale si ale organelor sistemului digestiv trebuie urmarita cu atentie dieta alimentara si moderatia in ceea ce priveste hrana. Alcoolul in timpul acestei perioade este contraindicat.

HEMOROIZI: se administreaza pe stomacul gol, de 2 ori pe zi, dimineata si seara inainte de culcare, in cantitate de 0,2g/doza. Un lucru foarte important in timpul tratamentului este ungerea constanta, in adancime (pana la 10mm in interior), a orificiului anal cu extract de Mumio in amestec cu miere, cantitate: 1:5, 1:8.

Administrarea se reia timp de 25 de zile dupa o pauza de 10 zile. Ungerea locului trebuie sa continue timp de 3-4 luni, cu pauze de cate o luna. In cazul hemoroizilor netratati la timp cura trebuie sa inceapa dupa 6-8 luni sau chiar mai devreme. Cel mai bun efect se obtine din aplicarea unui amestec de extract din Mumio si ulei de piersici sau grasime de vaca in proportii identice. Acest unguent se aplica in interior; pentru aceasta este nevoie de o cantitate considerabila de Mumio la un ciclu de tratament.

FRACTURI ALE OASELOR: incheieturi, traume ale cutiei toracice, luxatii. Se administreaza o doza de 0,2-0,5g de preparat impreuna cu efectuarea unui masaj puternic asupra zonei afectate. Ciclul de tratament trebuie sa dureze 25-28 de zile. Se reia dupa 10 zile, doar daca acest lucru este necesar. Masarea locului trebuie sa continue pe durata intregului ciclu de tratament, fara intrerupere.

PROCESE OSTEO-TUBERCULOZICE: zona oaselor iliac si pelvian, incheieturile genunchilor, afectiuni ale coloanei vertebrale. Se administreaza cate 0,1-0,2g, de doua ori pe zi, timp de 25 de zile. Se reia tratamentul dupa o pauza de 10 zile. Medicamentul se combina cu lapte si miere in proportie de 1:20.

TROMBOFLEBITA: Se administreaza doze de cate 0,25-0,30g, de 2 ori pe zi, timp de 25 de zile. Medicamentul se combina cu miere si lapte in proportie de 1:20 cu o pauza de 10 zile intre ciclurile de tratament, arata BZI.

In urma tratarii cu Mumio scad senzatia de durere, nivelul de sensibilitate, durerea membrelor, creste cantitatea de eritrocite, se normalizeaza ROE si formula leucocitara. Dispar si celelalte simptome ale bolii. Creste continutul de hemoglobina.

RANI INFECTATE PURULENTE SI INFLAMATE: arsuri, rani purulente. Se ung ranile cu 1-10% solutie din extractul de Mumio sau cu 2-3% solutie si crema.

FENOMENE DISPEPTICE (arsuri la stomac, greata, voma)

Se administreaza 0,2g de exctract de Mumio cu lapte sau miere, sau aceeasi cantitate se dizolva intr-o lingura de ceai sau de apa fiarta. Se ia de doua ori pe zi, dimineata si seara inainte de culcare, timp de 24-26 de zile. Ranile incep sa se vindece dupa 10-15 zile.

OTITA PURULENTA: inflamarea urechii medii, slabirea auzului. Se picura cate 0,4g de exctract din Mumio in amestec cu ulei, in proportie de 1:10, de cate 2 ori pe zi, dimineata si seara inainte de culcare. Se poate utiliza si o cantitate de 0,2-0,3g de extract din Mumio in amestec cu lapte sau miere. Acest tratament grabeste scurgerea puroiului si creste functia anti-inflamatoare.

DURERI DE CAP, MIGRENE, AMETELI, EPILEPSIE, PARALIZIA NERVULUI FACIAL: se administreaza 0,2-0,3g de extract din Mumio in amestec cu lapte si miere in proportie de 1:20, de doua ori pe zi, dimineata si seara inainte de culcare, timp de 25 de zile. In cazul afectiunilor netratate la timp tratamentul trebuie repetat dupa o pauza de 10 zile.

BALBAIALA: se administreaza un amestec din extract- 0,2g si miere in proportie de 1:5, 1:8. acest tratament trebuie sa dureze cel putin 4-6 luni.

SANGERARI NAZALE: se picura in fiecare nara o cantitate de 0,1g de extract din Mumio in amestec cu ulei de camfor in proportie de 1:5, 1:8 (cantitatea totala este de 1,2g/doza). Sangerearea dispare dupa 2 cicluri de tratament, acestea durand fiecare cate 25 de zile, cu 10 zile pauza intre ele.

INFLAMAREA GLANDELOR MAMARE: se recomanda acelasi tratament ca zi in cazul altor afectiuni cronice sau de tip inflamator, cu diferenta ca in acest caz se administreaza in primele zile 0,2g de extract din Mumio, de 3-4 ori pe zi, timp de 5-6 zile, si chiar mai mult.

SANGERARE PULMONARA: se administreaza 0,2g de extract din Mumio in amestec cu siropuri (de visine, de piersici, etc) in proportie de 1:20. Tratamentul se face de 3-4 ori pe zi, obligatoriu inainte de culcare; este necesar a se parcurge 3-4 cicluri de tratament de cate 25 de zile, cu pauza de 10 zile intre ele. Daca forma afectiunii este una grava tratamentul trebuie continuat. Extractul se poate administra in amestec cu lapte, miere in proportiile mentionate mai sus.

ALERGII SI INFLAMATII: angina, raceala, blocajul cailor respiratorii exterioare, stranut, tuse. Se administreaza pe stomacul gol 0,2-0,3g de extract in amestec cu lapte sau cu grasime de vaca si miere, dimineata si seara inainte de culcare, in proportie de 1:20; in timpul noptii se bandijoneaza nara inflamata sau gatul cu un tampon inmuiat in amestecul descris mai sus; in caz de anghina, se face gargara cu amestecul de mai sus. Tratamentul trebuie sa contina cel putin 1-3 cicluri, in functie de afectiune. Ciclul de tratament trebuie continuat timp de 25-28 de zile, cu o pauza de 10 zile.

ASTM BRONSIC: acelasi tratament ca si pentru alergii si inflamatii; se face gargara cu respectivul amestec.

AFECTIUNI SPECIFICE FEMEILOR: defecte ale tesuturilor organelor sexuale feminine (rani pe colul uterin, procese inflamatorii). Se trateaza in felul urmator: pana la si dupa ciclul menstrual se pune pe zona afectata un tampon bine inmuiat in 4% solutie de extract din Mumio. Ciclul de tratament dureaza 2-3 saptamani. Se repeta dupa o pauza de 10 zile. Pe langa acest tratament se recomanda si ingerarea respectivei solutii, o data pe zi. Se interzice intretinerea relatiilor sexuale pe durata tratamentului. Se recomanda efectuarea acestui tratament pe timpul noptii.

STERILITATE LA FEMEI SI BARBATI: diminuarea functiilor sexuale, hiposperemie (calitate scazuta a spermei). Se administreaza 0,2-0,3g de extract din Mumio in amestec cu suc de morcovi sau cu suc de afine in proportie de 1:2, de 1-2 ori pe zi, pe stomacul gol, dimineata si seara inainte de culcare. Tratamentul trebuie continuat timp de 25-28 de zile. Se obtin rezultate pozitive daca extractul de Mumio se amesteca cu galbenus de ou sau cu sucurile diferitelor plantelor medicinale. In ziua 6-7 de tratament se observa o imbunatatire a functiilor sexuale.

AFECTIUNI ALE NERVILOR PERIFERICI: radiculite, nevrodermite, plexite, nevralgii. Portiunile afectate se maseaza timp de 6-7 minute cu un preparat compus din 8-10% solutie pe baza de alcool, timp de 25 de zile. Dupa 10 zile se repeta acest procedeu. Concomitent aceasta solutie –0,2g- se administreaza in amestec cu lapte, miere, in proportie de 1:20 si se frictioneaza zonele afectate. Aceasta practica, combinata cu un masaj usor al regiunilor afectate, duce la scaderea senzatiei de inflamare a muschilor, dispar senzatia de durere, de mancarime si alte simptome ale acestor afectiuni.

PARADONTOZA: (gingii, dinti, mucoasa cavitatii bucale, abcese locale, etc). Se administreaza 0,2g in amestec cu lapte si miere sau cu solutie de apa in proportie de 1:20, concomitent adaugandu-se 5% solutie de extract din Mumio. Acest amestec se ingereaza de 1-2 ori pe zi, seara, inainte de culcare, timp de 25 de zile.

ECZEME ALE MEMBRELOR: membrele se introduc intr-o baie de apa care contine 5-6% solutie de extract din Mumio, timp de 25-35 de minute. In acelasi timp se administreaza 0,2g in amestec cu suc de coacaze, de doua ori pe zi, dimineata si seara inainte de culcare. Tot inainte de culcare se recomanda si efectuarea baii descrise mai sus. Ciclul de tratament dureaza 25 de zile si se reia, la nevoie, dupa o pauza de 10 zile. Acest fel de afectiune necesita tratare constanta si regulata. Ba respectiva poate fi inlocuita cu o solutie din extract de Mumio, pe baza de alcool sau suc, cu care se maseaza regiunile afectate.

Citeşte şi SMIRNA, cel mai miraculos aliment şi MEDICAMENT BIBLIC. Cât de multe boli vindecă