O „regină a frumuseţii” a scăpat ca prin minune din mâinile unui criminal

Timp de 3 luni, o fostă Miss din SUA, Jessica Greenberg, nu a avut habar că este prietenă cu un delincvent sexual extrem de periculos. Ea a aflat, după ce s-au despărţit, că el ucisese o altă femeie, în 2008 şi că ar fi urmat ca şi ea să aibă soarta aceleia. 

RomaniaTV.net
13 mart. 2012, 11:20

Criminalul Michael Mele a fost condamnat săptămâna trecută la 23 de ani de închisoare, fiind găsit vinovat de uciderea unei tinere, în 2008, pe care o cunoscuse într-un club din New York.

Când l-a întâlnit, Jessica Greenberg, fosta „regină” a frumuseţii în vârstă de 27 de ani, nu şi-a dat seama în ce pericol se află. Figura lui Michael nu trăda niciun pic faptul că el ar putea fi un ucigaş.

Jessica şi Michael s-au cunoscut în 2006, în New Jersey, unde el lucra la un mall, în Paramus. Era frumos, atrăgător, emana siguranţă de sine şi conducea un Jaguar sport. La numai 21 de ani, Michael deţinea în franciză restaurantele Quzinos. Purta în ureche un cercel cu diamant  şi dădea impresia că toată lumea era a lui.

Autorităţile newyorkeze au dezvăluit însă că tânărul avea deja mai multe reclamaţii pentru delicte sexuale. Mai mult decât atât, Jessica a aflat acum că, în 2008, a sufocat cu perna o fostă prietenă de-a lui, Laura Garza. De asemenea, Mele mai stătuse în arest şi pentru alte delicte, despre care autorităţile americane nu au dat amănunte, informează Daily Mail.

„Aş fi putut fi în aceeaşi situaţie (ca Laura Garza, n.r.) când eram prietenă cu Mike”, spune acum Jessica. Ea a mai povestit că timp de o săptămână după ce s-au cunoscut, el a tratat-o ca pe o prinţesă. Apoi a început să-i facă vizite inopinate acasă şi la serviciu, se enerva foarte repede dacă ea nu se oprea din orice activitate o întrerupea el şi nu-i dădea atenţie. Jessica a avut atunci inspiraţia de a rupe legătura cu el, iar acum ea spune că acest lucru i-a salvat viaţa.