O rochie creată de un designer român a făcut furori la Oscar 2016

Dacă s-ar fi acordat şi un Oscar pentru vedeta îmbrăcată cel mai bine la Premiile Academiei, Maria Lucia Hohan sigur ar fi avut şanse la o statuetă cu rochia creată pentru Kate Hudson pentru petrecerea Vanity Fair, care a încheiat seara de gală de la Hollywood.

RomaniaTV.net
02 mart. 2016, 07:31

Kate Hudson si-a etalat corpul tonifiat si formele perfecte intr-o rochie semnata de designerul roman Maria Lucia Hohan.

Presa din toata lumea a laudat aparitia de exceptie a frumoasei blonde. Pentru marea noapte a filmului, Kate Hudson a ales-o pe Maria Lucia Hohan. Si nu a ales o rochie oarecare, ci una metalica, cu un decolteu generos si o crapatura adanca pe picior. Kate este o rasfatata a criticilor de moda, care spun ca nu da gres niciodata, insa acum sustin ca a dat lovitura cu aceasta alegere, fiind una dintre cele mai sexy aparitii din intreaga ei cariera.

Jurnalistii de Daily Mail scriu ca actrita a stralucit ca o statueta de Oscar in rochia romancei, iar stilistii Vogue au inclus-o in topul celor mai bine imbracate actrite de la petrecerea Vanity Fair, alaturi de Anne Hathaway si Olivia Munn.

Maria Lucia Hohan a devenit deja o favorita a vedetelor de la Hollywood. In ultimii ani, rochiile ei au fost purtate la cele mai importante evenimente de actrite sau modele cunoscute. Jennifer Lopez, Eva Longoria, Olivia Munn, Jennifer Hudson, Gigi Hadid, Emily Ratajkowski, Carrie Underwood, Emma Roberts, Kendall si Kylie Jenner sunt doar cateva dintre ele.

Sursa foto: Hepta