O româncă a câștigat premiul Emmy pentru machajele din serialul Wednesday. Bianca Boeroiu a lucrat în mai multe producții renumite

O româncă a câștigat premiul Emmy pentru machajele din serialul Wednesday. Bianca Boeroiu a ieșit triumfătoare la Creative Arts Emmy la categoria “Outstanding Contemporary Makeup”. Pe lângă faptul că este un make-up artist consacrat în România, este și artist vizual specializat în ceramică.

07 ian. 2024, 18:52
O româncă a câștigat premiul Emmy pentru machajele din serialul Wednesday. Bianca Boeroiu a lucrat în mai multe producții renumite
O româncă a câștigat premiul Emmy pentru machajele din serialul Wednesday

O româncă a câștigat premiul Emmy pentru machajele din serialul Wednesday. În industria cinematografica românească, tânăra este unul dintre cei mai apreciați make-up artiști, fiind deja recompensată cu mai multe premii Gopo pentru munca ei.

O româncă a câștigat premiul Emmy pentru machajele din serialul Wednesday

Bianca Boeroiu a lucrat în producții renumite precum „Eu când vreau să fluier, fluier”, „Loverboy”, „Un pas în urma serafimilor”, „Funeralii Fericite” sau „Aferim”.

Sunt recunoscătoare industriei cinematografice din România care felul în care a recompensate activitatea mea, încă din 2006, de când lucrez în acest domeniu. Am avut norocul să obțin 3 premii Gopo”, spunea Bianca Boeroiu într-un interviu pentru RFI.

Citește și: Actriţa care a interpretat rolul lui Wednesday în Familia Addams a murit. Lisa Loring a fost deconectată de la aparate

George Burcea a cucerit America cu rolul din Wednesday

Chiar dacă nimeni nu se aștepta ca un simplu rol de majordom să îi aducă celebritatea, George Burcea a avut răbdare și iată că acum munca sa de atâția ani a fost răsplătită cu vârf și îndesat.

După ce a devenit celebru la Hollywood, George Burcea și-a luat iubita și s-au mutat la New York pentru a putea participa la toate  evenimente la care este invitat. Surse apropiate celor doi spun că actorul nu merge pe gratis la aceste evenimente și că unele dintre ar fi foarte bine plătite.

În timp ce în România a fost văzut foarte mulți ani ca fiind doar fostul soț al Andreei Bălan, viața lui George Burcea s-a schimbat radical  după ce au fost la premiera din Los Angeles a serialului Wednesday, unde au stat pe covorul roșu alături de numele grele precum Catherine Zeta-Jones, Jenna Ortega, Gwendoline Christie sau Christina Ricci.

Acum, actorul este invitat peste tot și nu doar atât, actorului i se pune la dispoziție limuzină și tot felul de condiții de cinci stele. Conturile lui George Burcea s-au rotunjit cu câteva zeci de mii de euro și asta numai pentru faptul că în urmă cu câteva luni dădea autografe pe postere și materiale promoționale pentru fani.