O româncă a murit în Italia, după ce soţul a abandonat-o pe autostradă. Ce a scris femeia în ultima postare pe Facebook

O femeie de 37 de ani, originara din Constanta, si-a pierdut viata intr-un accident stupid pe o autostrada din Italia.

RomaniaTV.net
14 mart. 2016, 11:44
O româncă a murit în Italia, după ce soţul a abandonat-o pe autostradă. Ce a scris femeia în ultima postare pe Facebook

Claudia Tolu (37 de ani) si sotul ei, Nello Alfonso Caputo (47 de ani) se intorceau acasa, in Valle d’Aosta, pe autostrada A26, cand o cearta violenta a izbucnit intre ei. Furios, barbatul si-a abandonat sotia pe marginea drumului si a plecat mai departe. Femeia a pornit in bezna pe banda de urgenta si a mers circa 20 de kilometri pana cand, la o curba, a fost secerata de o masina condusa de un barbat de 67 de ani din Alessandria. Cand ambulanta a ajuns la fata locului, in jurul orelor cinci dimineata, Claudia murise, scriu stirileprotv.ro.

Sotul ei, care ajunsese la destinatie, dar hotarase sa doarma in masina, a fost anuntat de tragedie dimineata de vecini. Cand a aflat vestea si de la politisti, a amenintat ca se sinucide si a fost internat in sectia de Psihiatrie a spitalului din Aosta.

Soferul sexagenar va fi judecat pentru ucidere din culpa, iar vaduvul, pentru complicitate. „Nu am putut face nimic ca sa o evit, mi-a aparut brusc in fata”, a declarat conducatorul auto.

Potrivit presei locale, romanca s-a mutat in Valle d’Aosta in 2006, cand s-a si casatorit cu Caputo. Ultima postare pe pagina ei de Facebook este dedicata sotului: „La multi ani sotului meu scump si adorabil Alfonso Caputo care azi implineste varsta de 47 de ani. La multi ani iubitule”, a scris ea, pe 8 martie.