O româncă a păcălit un spaniol, care i-a dat aproape 1 milion de euro

O româncă a păcălit un spaniol, care a ajuns să îi dea aproape 1 milion de euro. Femeia lucra la un club din Cantabria ca hostesă, când l-a întâlnit pe milioanar. Cei doi au întreţinut relaţii intime, iar după aceea a profitat de încrederea lui, după ce i-a văzut situaţia financiară.

18 mai 2021, 17:00
O româncă a păcălit un spaniol, care i-a dat aproape 1 milion de euro
O româncă a păcălit un spaniol

O româncă a păcălit un spaniol, cerându-i diverse sume de bani, pe motive false, cum ar fi boli grave, accidente și situații critice în familie. Printre mincunile inventate de româncă pentru a obține bani se numără și o tumoare pe creier, o operație pentru extirparea uterului, chimioterapia și radioterapia.

De fiecare dată când bărbatul a cerut să îi fie returnați banii sau să primească o explicație, femeia l-a mințit și i-a spus că a fost înșelată de avocatul său din România și că banca unde avea depuși banii i-a înghețat conturile. Pentru a putea recupera toată suma, românca i-a cerut și mai mulți bani.

Citeşte şi: O româncă, ucisă în stil mafiot în Spania. Florina Gogoş a fost găsită într-o mlaştină

O româncă a păcălit un spaniol

Timp de doi ani de zile, în perioada 2015 – 2017, femeia a reușit să obțină suma totală de 922,000 de euro. Pentru a-i furniza acei bani, bărbatul și-a vândut trei proprietăți, a făcut cinci împrumuturi la un prieten și alte patru împrumuturi la bănci.

În momentul în care românca și-a dat seama că nu va mai reuși să obțină niciun ban de la bărbat, aceasta a rupt orice legătură cu el și a dispărut din locuința în care stătea, potrivit eldiariomontanes.es, citat de Antena 3.

Bărbatul a decis să o dea în judecată pe femeie și a reușit să câștige cazul. Femeia a fost condamnată la 6 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

De asemenea, a fost amendată cu suma de 4,320 de euro și este obligată acum să plătească despăgubiri care să egaleze suma fraudată.