O româncă, ucisă în stil mafiot în Spania. Florina Gogoş a fost găsită într-o mlaştină

O prostituată româncă a fost ucisă în stil mafiot în Spania. Cadavrul ei a fost găsit accidental de un vânător, într-o mlaștină, în localitatea spaniolă Albal. Anchetatorii cred că fata a fost omorâtă de mafioți.

02 feb. 2021, 12:21
O româncă, ucisă în stil mafiot în Spania. Florina Gogoş a fost găsită într-o mlaştină
Florina Gogoş a fost ucisă în stil mafiot în Spania

O prostituată româncă, ucisă în stil mafiot. Florina Gogoş se dusese în Spania pentru a face bani,  cu gândul să revină înapoi în țară. Ea împărţea un apartament cu o altă tânără româncă, şi ea prostituată.

În data de 8 ianuarie, polițiștii au fost alertați de colega Florinei că aceasta a dispărut. La scurt timp, anchetatorii au luat în calcul crima. Un vânător a găsit trupul fără viață al tinerei într-o mlaștină. Trupul româncei se afla într-o stare avansată de descompunere, însă criminaliştii au reuşit să o identifice după haine şi cele două tatuaje pe care le avea.

Citeşte şi: Spania se încurcă în morții de Covid. O femeie declarată decedată și înmormântată s-a întors la căminul unde locuia

O prostituată româncă, ucisă în stil mafiot

Jurnaliștii din Spania scriu că polițiștii ar fi descoperit și o filmare în care Florina se urcă într-o mașină albă, dar calitatea imaginii este slabă și numărul de înmatriculare nu a putut fi identificat.

Primarul din Albal, Ramon Mari, crede că românca a fost ucisă de Mafie şi a anunţat că va găsi soluţii pentru ca tânăra să poate fi înmormântată acasă, în România.  „Aceste fete sunt singure, într-o aventură, la mâna mafiilor și a asasinilor. Indiferent câte ordonanţe am face împotriva prostituţiei, nu putem lupta decât cu eforturile poliţiei şi ale Garda Civilă. Ştim cu toţii că aceste fete sunt exploatate de reţele mafiote, că depind de aceste grupuri, dar dacă sunt întrebate spun că sunt acolo din propria lor voinţă, este dificil să acţionăm”, a avertizat edilul, potrivit  Las Provincias.

Un român şi-a înjunghiat soţia, apoi s-a sinucis, în Spania

În noaptea de Anul Nou a avut loc o crimă în Spania, în oraşul Torrejon, din apropierea Madridului. Un român şi-a înjunghiat soţia în faţa copiilor, apoi s-a sinucis. Poliţia spaniolă a intervenit în noaptea de Revelion la domiciliul unei familii de români, după ce vecinii au reclamat că au auzit ţipete.

Primele informaţii din anchetă arată că românul în vârstă de 37 de ani şi-ar fi ucis soţia, cu nouă ani mai tânără, înjunghiind-o în mod repetat chiar sub ochii celor doi copii ai cuplului. Omul şi-ar fi luat apoi singur viaţa, potrivit 20minutos.es, citat de Stirileprotv.ro.

Anchetatorii nu ştiu de ce s-a ajuns la o astfel de tragedie, dar presupun că ar fi vorba de un caz de violenţă domestică. Cei doi copii, în vârstă de 8 şi 10 ani, au ajuns în grija serviciilor sociale spaniole.