O româncă a trăit șocul vieții în aeroport: Cât a plătit pentru o porție de friptură cu orez :”Incredibil de scump”

O româncă a rămas dezgustată după ce și-a comandat mâncare din aeroport. Nu i-a venit să creadă cât a trebuit să scoată din buzunar pentru o porție de friptură cu orez.

20 oct. 2022, 09:04
O româncă a trăit șocul vieții în aeroport: Cât a plătit pentru o porție de friptură cu orez :”Incredibil de scump”

O româncă a rămas dezgustată după ce și-a comandat mâncare din aeroport. Tot mai mulți români se plâng de valurile de scumpiri din țara noastră, iar mulțti dintre ei aleg să plece definitiv din România, tocmai din acest motiv. O româncă a rămas dezgustată după ce și-a comandat mâncare în aeroport.

Cât a plătit pentru o porție de friptură cu orez

Românca a postat un filmuleț pe Tik-Tok în care le-a arată și urmăritorilor ei șocul trăit atunci când și-a comandat de mâncare, în aeroport. A scos din buzunar nici mai mult nici mai puțin de 216 lei și după cum chiar ea spune în Anglia ea și prietena ei au mâncat în aeroport cu 20 de euro.

@iuliana_s_wife01 @Iuliana Macovei981 Râs bătaie de joc !!!! #Romania #henricoandaairport #foryou ♬ sunet original – Cristina Macovei

„Incredibil de scump. În Anglia am mâncat amândoua de 20 de euro”, 

a scris aceasta în dreptul filmulețlui. Imediat urmăritori s-au sesizat și i-au răspuns acesteia.

 

„Ok…va înțeleg…este scump într-adevăr,dar știind că este scump totul în România și mai ales în aeroport,oare cine va pune sa cumpărați din aeroport”, i-a scris un internaut. Altcineva s-a sesizat imediat și a scris și el un comentariu: ”E foarte scump . Chiar și pentru pret de aeroport . Estetic e mai bine la împinge tava”

Câțiva dintre urmăritori au și certat-o pentru că a cumpărat din aeroport și asta pentru că se știe că acolo toate au un preț foarte mare.