O româncă a vrut să extorcheze bani de un italian bătrân spunându-i că are nevoie de o operaţie

O româncă de 30 de ani a fost la un pas de a reuşi să păcălească un bătrân să îi dea zeci de mii de euro. Femeia a reuşit să îl facă pe italian să se îndrăgostească de ea, după care s-a prefăcut bolnavă şi i-a cerut suma enormă pentru operaţie.

01 iun. 2015, 09:04
O româncă a vrut să extorcheze bani de un italian bătrân spunându-i că are nevoie de o operaţie

Elisa Duşan, de 30 de ani, şi-a pregătit cu atenţie planul. Ea a aflat despre un bătrân italian de 70 de ani, deprimat după ce i-au murit soţia şi mama.

Tânăra s-a interesat pe unde obişnuia să se plimbe acesta şi i-a ieşit în cale. A intrat în vorbă şi a început să flirteze cu el, iar, după câteva săptămâni, a început să se prefacă îndrăgostită de bărbat. Fericit, acesta i-a cumpărat nenumărate cadouri şi i-a dat bani de cheltuială, potrivit România TV.

La ceva timp, însă, Elisa i-a dat italianului o veste cruntă. I-a spus că este grav bolnavă şi că are nevoie de urgenţă de o operaţie. Cum nu avea, însă, cu ce să o plătească, l-a rugat să îi dea el banii – 30.000 de euro.

Atunci italianul, dar şi directorul băncii unde avea cont bărbatul au început să devină suspicioşi. Banca a alertat poliţia, care a început să asculte discuţiile telefonice ale victimei.

Citeşte şi Cum a devenit o ROMÂNCĂ proprietara celei mai scumpe vile dintr-un oraş austriac VIDEO

Cu vorbe, dulci, românca a reuşit, însă, să îl păcălească din nou. Şi pentru a fi sigură, fratele femeii s-a dat drept doctor şi a discutat cu bătrânul, pentru a-l convinge că Elisa trebuie operată de urgenţă şi, mai ales, că banii pentru operaţie trebuie viraţi către spital din contul ei, pentru că altfel plata va fi respinsă.

Aşa că italianului nu îi rămânea decât să depună zecile de mii de euro în contul tinerei. Din fericire, forţele de ordine au arestat-o pe escroacă la timp. Aceasta va fi adusă luna aceasta în faţa unui judecător.