O româncă ar putea deveni mai bogată cu un miliard de dolari. Și-a dat în judecată soțul, miliardarul John Paulson

Jenica Paulson, soţia româncă a miliardarului american John Paulson, ar putea deveni mai bogată cu un miliard de dolari. Românca l-a dat în judecată şi cere cel puţin 1 miliard de dolari, susţinând că acesta încearcă să ascundă miliarde de dolari în procesul de divorţ, scrie Bloomberg.

09 iul. 2022, 13:48

Jenica Paulson, în vârstă de 50 de ani, şi-a dat în judecată soţul, pe care îl acuză că a complotat împreună cu „un grup de agenţi şi consilieri” pentru a se asigura că ea nu va primi „partea ei corectă şi echitabilă din active”, la finalul unei căsătorii de 22 de ani. Românca cere daune de cel puţin 1 miliard de dolari de la soţul ei, John Paulson, scrie Bloomberg.

„Doamna Paulson a fost o soţie loială. Domnul Paulson a răsplătit devotamentul soţiei sale prin implementarea unui plan, pe o perioadă de nouă ani, pentru a izola bunurile dobândite în timpul căsătoriei şi astfel de a restricţiona accesul doamnei Paulson la ele,” se arată în plângere. În plângerea depusă la tribunal Jenica Paulson e descrisă ca o soţie care a cultivat „cu respect şi cu grijă” relaţiile de afaceri şi sociale ale soţului ei, în timp ce s-a bazat pe el pentru a se ocupa de finanţele familiei.

Citeşte şi: Planul secret al lui Alexandru Ciucu. Alina Sorescu îi poate lua fetiţele, după divorţ

„În timp ce doamna Paulson a fost o soţie loială, soţul ei nu a manifestat aceeaşi fidelitate”, au susţinut avocaţii româncei.

„În schimb, domnul Paulson a răsplătit devotamentul soţiei sale prin punerea la cale a unui plan, pe o perioadă de nouă ani, pentru a ascunde bunurile dobândite în timpul căsătoriei lor şi, prin urmare, pentru a o priva de partea echitabilă”.

Citeşte şi: Rupert Murdoch divorțează de Jerry Hall, a patra soţie a sa. Miliardarul are 91 de ani

Jenica Paulson, în vârstă de 51 de ani, s-a născut în Galaţi şi a plecat în Statele Unite, unde a primit azil. Aici l-a cunoscut pe şoţul ei.

John Paulson, şeful Paulson & Co., în vârstă de 66 de ani, a cerut divorţul de soţia sa în septembrie anul trecut. Jenica şi John Paulson sunt căsătoriţi de 22 de ani şi au împreună două fete.