Rupert Murdoch divorțează de Jerry Hall, a patra soţie a sa. Miliardarul are 91 de ani

Rupert Murdoch divorțează de Jerry Hall. Despărţirea dintre magnatul media şi celebra actriţă a fost anunţată de presa americană, citată de BBC. În vârstă de 91 de ani, miliardarul ar fi la al patrulea divorţ.

23 iun. 2022, 15:07
Rupert Murdoch divorțează de Jerry Hall, a patra soţie a sa. Miliardarul are 91 de ani
Rupert Murdoch divorțează de Jerry Hall.

Rupert Murdoch divorțează de Jerry Hall. Despărțirea lor este o surpriză pentru apropiații familiei, potrivit New York Times, care, alături de Washington Post, a citat surse anonime care au cunoștință despre separarea cuplului. Reprezentanții lui Murdoch și Hall nu au făcut încă niciun comentariu.

Imperiul lui Murdoch, News Corporation, controlează importante publicații, printre care Fox News și Wall Street Journal în SUA, precum și The Sun și The Times în Marea Britanie.

Citeşte şi: Miliardarii lumii îşi cumpără buncăre de sute de milioane de dolari. Piaţa a crescut cu peste 500% de la începutul războiului din Ucraina GALERIE FOTO

Rupert Murdoch divorțează de Jerry Hall

La momentul căsătoriei, miliardarul anunța pe Twitter că este „cel mai norocos și cel mai fericit om din lume”.

Anterior, Murdoch a fost căsătorit cu Patricia Booker, însoțitoare de bord australiană, între 1956 și 1967, cu jurnalista de origine scoțiană Anna Mann, între 1967 și 1999, și cu Wendi Deng, antreprenoare de origine chineză, între 1999 și 2014. Murdoch are 10 copii din cele patru căsătorii.

Modelul texan devenit actriță a avut anterior o relație de lungă durată cu Mick Jagger, cu care a avut patru copii. Cei doi s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii hinduse în Bali, Indonezia, în 1990.