O româncă, condamnată la închisoare în Marea Britanie, după ce i-a pus detergent în cafeaua şefei sale. Care este motivul

Aurora Iacomi, 32 de ani, a fost condamnată la închisoare în Marea Britanie pentru că a pus detergent în cafeaua șefei sale. Ea a susţinut că a vrut să îi facă o farsă, însă anchetatorii au stabilit că românca a decis să se răzbune după ce șefa ei a criticat-o în fața colegilor, relatează BBC citat de Digi24.ro.

RomaniaTV.net
24 sept. 2020, 17:28
O româncă, condamnată la închisoare în Marea Britanie, după ce i-a pus detergent în cafeaua şefei sale. Care este motivul

Românca, stabilită în Redbridge de câțiva ani, a fost condamnată la 10 luni de închisoare, pentru acuzația de administrare a unei substanțe nocive.

Cele două femei implicate în această poveste, angajate la o firmă de curățenie, au fost audiate în instanță, ocazie cu care s-a stabilit că aveau un „istoric lung de tensiuni legate de relațiile de muncă”.

Pe data de 22 aprilie, Angelina Raychinova a criticat-o dur pe Aurora Iacomi în fața colegilor, iar românca s-a simțit umilită. Angelina își lăsase termosul cu cafea în camera destinată personalului. „Când s-a întors, a luat o gură de cafea din termos și a simțit imediat o senzație de arsură pe buze și a scuipat conținutul”, a declarat procurorul Philip Allman.

Angelina Raychinova a sesizat apoi că lichidul din termos mirosea a „Graffi Green”, un detergent foarte puternic folosit pentru îndepărtarea graffiti-ului.

Pe camerele de supraveghere a fost surprins momentul în care Aurora a turnat lichidul nociv în cafea.


loading...