O româncă de 16 ani s-a sinucis în Italia. De ce a lăsat fata două mesaje de adio

O româncă de 16 ani s-a sinucis în Italia. Se pare că fata suferise o decepție în dragoste. Aceasta a lăsat și două bilete de adio. Tragedia a avut loc în oraşul Laigueglia din provincia italiană Savona.

09 aug. 2018, 13:48
O româncă de 16 ani s-a sinucis în Italia. De ce a lăsat fata două mesaje de adio

Biletele de adio lăsate de adolescentă erau adresate prietenei sale și iubitului ei, scrie libertatea.ro. Tânăra, care locuia alături de familiai ei în Italia, a dispărut de acasă, în mod misterios, la mijlocul săptămânii trecute.

Citeşte şi Român mort într-un accident în Italia. Furgoneta, în care se afla, a luat foc după ce s-a ciocnit cu un camion

Prietenii şi familia au căutat-o zile în şir în tot oraşul, dar şi în împrejurimi, au postat mesaje pe Facebook şi pe WhatsApp, însă toate eforturile au fost în zadar. În urmă cu câteva zile, fata a fost găsită într-o clădire abandonată din apropierea căii ferate. Românca şi-a pus capăt zilelor după o decepţie în dragoste.

În locul în care adolescenta şi-a pus capăt zilelor, autorităţile au găsit două scrisori, una în limba română şi alta în italiană, în care fata îşi cerea scuzei celei mai bune prietene şi iubitului, notează mediagold.it