O româncă de 17 ani este pe cale să devină noul idol al adolescenţilor americani. Află-i povestea

Oana Grigoruţ este o româncă de 17 ani care s-a stabilit cu familia în America şi a ajuns să joace în producţii foarte cunoscute de la Disney.

04 mart. 2014, 17:26

Oana Grigoruţ a ajuns din Negreşti Oaş la Chicago, pe când avea 6 ani, împreună cu fratele și părinții ei. De acolo familia s-a mutat din nou, de data aceasta în Los Angeles pentru că Oana s-a dovedit a fi un copil foarte talentat, scrie protv.ro.

Tânăra a jucat în producțiile Disney „Kickin’ It” și „Lab Rats”, iar acum ea a obținut și joacă rolul principal în serialul „Crash & Bernstein”, unde o interpretează pe Amanda. Serialul se difuzează deja în 26 de țări.

„Sunt foarte mândră că sunt româncă”, a mărturisit Oana în emisiunea „De Suflet”, unde a povestit de anii copilăriei petrecuți la țara, la bunici și de faptul că se străduiește să vorbească limba română cât mai corect. În plus, acasă în familie nu se vorbește niciodată engleză, iar mama ei gătește tot timpul mâncare românească.

În timpul liber, care îi mai rămâne după cele aproximativ 8 ore de filmări și școală, Oana spune că e pasionată de dans și îi place foarte mult să o asculte pe Andra.