O româncă din Anglia a fost ucisă şi incendiată de fostul iubit. Georgian este căutat de Poliție

Un român în vârstă de 42 de ani este căutat de polițiști în Anglia. Bărbatul este suspectat că și-a ucis fosta iubita și i-a incendiat cadavrul. În acel moment, în casă se afla și copilul femeii. Din fericire, acesta a supraviețuit.

12 feb. 2023, 15:14
O româncă din Anglia a fost ucisă şi incendiată de fostul iubit. Georgian este căutat de Poliție

O româncă în vârstă de 40 de ani, stabilită în Anglia, a fost ucisă şi incendiată de fostul ei iubit, un român în vârstă de 42 de ani, care este acum dat în urmărire generală, anunță BBC. Potrivit presei britanice, Valentina Cozma a fost ucisă joi, 9 februarie, într-o casă de pe Campbell Road în oraşul Stoke-on-Trent din Anglia, oraş situat între Manchester şi Birmingham, în regiunea West Midlands.

Bărbatul și-a ucis cu sânge rece fosta iubită, după care i-a incendiat trupul. Actualul partener al femeii a primit un mesaj de la fostul în care acesta îi spunea că “pe ea a rezolvat-o, urmează el”, scrie stiridiaspora.ro.

Citește și: O menajeră româncă s-a răzbunat pe șeful italian, după ce a concediat-o. Bărbatul și-a făcut dreptate în instanță

La scurt timp după comiterea crimei, ugigașul a postat un mesaj pe contul acesteia de Facebook. Bărbatul a recunoscut că și-a ucis fosta parteneră pentru că l-a înșelat de multe ori.

„Eu, azi, Georgian Constantin și Elena zis Geani, i-am dat foc lui Valentina Cozma pentru că m-a distrus în 20 de ani. M-a distrus înșelându-mă de zeci de ori cu diferiți oameni. Voi plăti în fața legii pentru tot și îmi asum faptele.”, a scris bărbatul pe Facebook.

Citește și: Prin ce a trecut o româncă după ce și-a dat demisia pentru un loc de muncă mai bun: „Mi se pare bătaie de joc”

În ultima postare a româncei, aceasta publicase un citat, adresat indirect bărbatului. Mesajul spune că „fostul susține că mi-a oferit lumea la picioare, dar mi-a dat doar anxietate și probleme cu încrederea de sine.”

Suspectul are împreună cu Valentina un băiat de 16 ani. Adolescentul – care era la cursuri când mama lui a fost ucisă – a ajuns acum în custodia asistenţilor sociali.

Poliția din Staffordshire spune că Georgian Constantin este un individ foarte pericolos și le-a cerut oamenilor să nu se apropie de el, ci să sune imediat la 999 pentru a anunța dacă îl văd.