O româncă din Italia a murit fulgerător din cauza unei boli necruțătoare: „Prea tânără ai părăsit această lume”

Mihaela Bajan, o româncă din Italia, a murit brusc la doar 39 de ani din cauza unei pneumonii cu o evoluție fulgerătoare.

30 iun. 2023, 20:59
O româncă din Italia a murit fulgerător din cauza unei boli necruțătoare: „Prea tânără ai părăsit această lume”
Româncă moartă în Italia

Comunitatea din Celano, provincia Aquila, Italia, anunță moartea unei mame care s-a stins din cauza unei boli grave. Tânăra româncă ar fi decedat din cauza unei pneumonii cu o evoluție fulgerătoare, potrivit Marsica Live.

Mihaela Bajan, originară din Piatra Neamț, avea doar 39 de ani, era căsătorită și avea o fiică. Românca a murit în Spitalul San Salvatore. Aceasta ar fi acuzat probleme respiratorii cu câteva zile înainte de tragedie, motiv pentru care a fost internată. Starea ei s-a înrăutățit rapid și a murit după doar câteva zile.

Citește și: O româncă și-a cumpărat un avion, în care vrea să locuiască, efectiv: „Voi transforma cea mai mare aeronavă comercială cu două motoare din lume în ceva proaspăt și nou”

Familia femeii  a depus o plângere la poliție și vor cere o autopsie pentru a stabili dacă există vreo responsabilitate din partea medicilor.

Pierderea Mihaelei i-a șocat pe cei care au cunoscut-o și care acum îi aduc un ultim omagiu. Comunitatea din Celano o decsrie pe conaționala noastră ca fiind dulce, bună și iubitoare.

Rețelele sociale sunt pline de mesaje de condoleanțe, atât din partea prietenilor italieni, dar și a celor români.

Citește și: Incident scandalos la bordul unui avion Wizz Air. Motivul pentru care o româncă și copilul ei au fost coborâți din aeronavă

La fotografia de profil a Mihaelei cineva a scris: „Dumnezeu să te ierte, suflet minunat! Prea tânără ai părăsit această lume.”

„Condoleanțe! Dumnezeu s-o odihnească în pace, iar vouă să vă dea Dumnezeu putere să treceți peste această durere imensă!”/ „Condoleanțe Gigi, Dumnezeu să o odihnească în pace! Nu îmi vine să cred așa ceva!”/ „De necrezut! Sincer”/ „Eu nu vreau să cred așa ceva! Iubita mea prietenă, să ai grijă de noi toți. Multă putere, Bajan Gigi!”, sunt alte câteva mesaje de condoleanțe din partea celor apropiați.