Incident scandalos la bordul unui avion Wizz Air. Motivul pentru care o româncă și copilul ei au fost coborâți din aeronavă

O pasageră de origine română a fost evacuată dintr-un avion al companiei Wizz Air în urma unui schimb de replici tensionat cu o stewardesă.

30 iun. 2023, 11:21
Incident scandalos la bordul unui avion Wizz Air. Motivul pentru care o româncă și copilul ei au fost coborâți din aeronavă

Scandal într-un avion Wizzair. O româncă și fiul său au fost obligați să coboare din avion înainte de decolare pe motiv că ar fi amenințat-o pe stewardesă, potrivit Gandul.

Un videoclip postat pe Facebook surprinde momentul în care românca declară că nu mai dorește să călătorească cu compania respectivă. Stewardesa a răspuns ironic, sugerând că ar fi trebuit să se gândească la acest lucru înainte. Evenimentul a început atunci când stewardesa, vizibil supărată, i-a cerut pasagerei românce să părăsească avionul după un schimb de replici acid.

Citește și: O familie din București, păgubită cu 1.000 de euro de Wizz Air. „Mi-au dat mail că zborul este anulat cu două ore înainte”

Discuția a escaladat rapid, iar un alt pasager a intervenit întrebând cine va plăti costurile rezervării dacă pasagera este evacuată. Pasagera a încercat să-și ceară scuze, menționând că trebuie să ajungă undeva cu copilul său, însă stewardesa i-a spus că este prea târziu.

Incidentul a provocat reacții aprinse printre ceilalți pasageri.

Citește și: Depăgubirea uriașă pe care a primit-o un bărbat de la Wizz Air pentru un zbor anulat. „Au crezut că voi renunța”

La un moment dat a urcat și un polițist care i-a cerut femeii să coboare din avionîmpreună cu copilul, în caz contrar urmând a evacua tot avionul. Într-un final femeia acceptă să coboare pentru a nu cauza probleme celorlalți pasageri.