O româncă din Italia este în stare gravă la spital, după ce o bătrână s-a aruncat pe geam și a căzut peste ea

O bătrână de 82 de ani din Roma a încercat să se sinucidă aruncându-se pe geamul apartamentului său aflat la etajul trei.

17 ian. 2023, 13:33
O româncă din Italia este în stare gravă la spital, după ce o bătrână s-a aruncat pe geam și a căzut peste ea
O bătrână de 82 de ani din Italia a încercat să se sinucidă aruncându-se de l aetajul trei

O bătrână în vârstă de 82 de ani din Italia s-a aruncat de la etajul trei, în încercarea de a-și pune capăt zilelor. Femeia a căzut peste o româncă de 41 de ani care trecea prin acea zonă și se îndrepta spre locul de muncă, potrivit TPI.it.

Citește și: Caz şocant în Bucureşti. O bătrână de 78 de ani s-a aruncat în gol de la etajul 10

Cele două victime au fost preluate de ambulanțe și transportate la o unitate medicală. Ambele au supraviețuit, dar se află în stare gravă la spital, cu multiple fracturi complicate. Potrivit presei din Italia, bătrâna care a încercat să se sinucidă suferea de depresie de câțiva ani buni.

Poliția a deschis o investigație în acest caz, iar agenții susțin că femeia ar fi putut să moară pe loc dacă cealaltă femeie nu i-ar fi amortizat căderea.

Citește și: VIDEO Bătrână lovită de ambulanţă. Şoferul mergea cu spatele şi nu s-a asigurat IMAGINI şocante

În acest caz urmează a fi stabilite condițiile în care s-a desfășurat evenimentul cu exactitate și dacă bărâna era singură când s-a aruncat pe geam sau a profitat de neatenția unui eventual supraveghetor.