VIDEO Bătrână lovită de ambulanţă. Şoferul mergea cu spatele şi nu s-a asigurat IMAGINI şocante

Nu doar în România există accidente cu ambulanţele care se află sau nu în misiuni de salvare. Şi în alte ţări, şoferii de pe ambulanţe comit greşeli grave.

07 dec. 2022, 13:04

Şoferii de pe ambulanţă sunt aleşi dintre cei mai buni, supuşi unor testări suplimentare atât tehnice, cât şi în ceea ce priveşte munca sub stres mare, dar lipsa ofertei duce la situaţiile de genul celor apărute în imaginile de mai jos.

O bătrână, călcată de Ambulanţă. Şoferul execută o manevră de marșarier fără să se asigure. Echipajul medical nici nu observă femeia.

Ambulanță în misiune făcută zob de o cisternă. Pacientul care era transportat la spital a murit în accident, iar cadrele medicale au suferit răni grave

Se poate observa cum femeia stătea pe loc şi îşi caută nişte lucruri în geantă. Din spate, ambulanțierul efectuează o manevră de marșarier fără să se asigure. Autospeciala loveşte bătrâna, aceasta cade pe burtă şi este prinsă sub mașină.

Echipajul medical de pe ambulanţă nu observă absolut nimic ciudat în primă instanță şi pur şi simplu coboară din Ambulanţa şi fiecare îşi vede de treabă.

Într-un final, un asistent medical o observă pe bătrână şi cere ajutor colegilor pentru a o scoate pe femeie de sub vehicul. De asemenea, se pare că nici după ce victima este văzută, personalul medical nu se află în alertă. Reacția este un pic întârziată, scrie bzi.ro.

Întâmplarea halucinantă a fost surprinsă de camerele de supraveghere din zonă. Nu se ştiu detalii despre starea de sănătate a femeii şi dacă echipajul va fi sancţionat în vreun fel.

Un camion condus de un român a strivit o ambulanță. Pacientul și șoferul salvării au murit