O româncă din Italia, ucisă de fostul iubit în faţa copilului fetei VIDEO

Crimă înfiorătoare în Tivoli, Italia. O româncă în vârstă de 23 de ani a fost ucisă cu sânge rece de fostul ei iubit. Martor la întreaga scenă a fost copilul tinerei. Imediat, autorul crimei a încercat să se sinucidă, dar medicii italieni au reuşit să îl stabilizeze. Rudele fetei din România sunt în stare de şoc.

RomaniaTV.net
06 iun. 2012, 05:30
O româncă din Italia, ucisă de fostul iubit în faţa copilului fetei VIDEO

După o căsnicie nereuşită în România, în urma căreia a rămas cu un copil, Claudia Beucă a încercat să îşi refacă viaţa în Italia. Acolo l-a întâlnit pe cel care avea să-i curme viaţa, un român din Târgovişte.

„Povestea că era gelos. Era o diferenţă mai mare de vârstă între ei şi tot timpul o sâcâia, o stresa”, a declarat o prietenă de-a victimei.

Cei doi s-au despărţit acum două luni, dar bărbatul nu a vrut să accepte acest lucru. În noaptea de 1 spre 2 iunie, a aşteptat-o în faţa barului în care lucra. S-au dus amândoi să îl ia pe băieţel de la o prietenă de-a Claudiei. S-au luat la ceartă şi, la un moment dat, bărbatul a înjughiat-o pe tânără în gât, chiar sub ochii micuţului. După ce a realizat ce a făcut, a încercat să se sinucidă cu acelaşi cuţit. Medicii nu au mai reuşit să facă nimic pentru fată.

Bărbatul a fost salvat şi se află în stare gravă, la spital. Dacă îşi va reveni, va petrece ani buni după gratii. Claudia va fi înmormântată în Italia, deoarece familia nu îşi permite să plătească 5.000 de euro, cât costă repatrierea trupului în ţară.