O româncă divorţează de unul dintre cei mai râvniţi playboy din America

Vestea divorţului româncei care s-a iubit cu celebrul Hector Bitar a lovit ca un trăsnet lumea showbizului internaţional.

27 oct. 2014, 15:37

Şi-au făcut jurăminte veşnice la Castelul Bran, iar în luna august, Irina Cristescu depunea în mare secret actele de divorţ. Nehotărâtă la acea vreme, frumoasa româncă a decis să renunţe fără nicio explicaţie la despărţire, dar în urmă cu câteva zile şi-a trimis din nou avocaţii să obţină divorţul, dar şi custodia fetiţei lor, potrivit spynews.ro.

Românca Irina Cristescu l-a cunoscut pe Hector Bitar la New York. la începutul anului 2011. Pe atunci, în vârstă de doar 20 de ani, Irina aspira la o carieră în domeniul artei, studia artele plastice în Mexic şi nici nu visa la ceea ce avea să îi rezerve viitorul. În timpul unei deplasări în SUA, relaţia profesională dintre cei doi s-a transformat într-una amoroasă, după o cină romantică. A doua zi, arhitectul s-a întors în Mexic, iar Irina a rămas în New York. Tânăra le-a povestit părinţilor că a cunoscut iubirea vieţii ei şi că până în vară se va mărita cu Hector Bitar.

„Au fost de ajuns trei secunde să ne privim în ochi şi să ştim totul unul despre celălalt. Aşa am descoperit că suntem făcuţi unul pentru celălalt. Eu credeam că ea are 24 de ani, iar ea credea că eu am 27 de ani”, povestea Héctor, în urmă cu ceva timp.

În ianuarie a venit pe lume Alesia Miroslava, iar imperiul Bitar devenea cu adevărat bogat. Şi totuşi, în paradis s-a întamplat ceva, pentru că la doar trei luni de la naşterea fetiţei, Irina demara în mare taină procedura de divorţ, la Bucureşti.