O româncă, fostă menajeră în Italia, este acum stăpâna unei averi impresionante

O româncă, fostă menajeră în Italia, a moştenit o avere uriaşă după moartea unui controversat om de afaceri italian. Înainte de a-i deveni soţie, femeia a fost mai întâi menajera bărbatului. Acum, ea va trebui să împartă averea cu cei trei copii ai fostului soţ.

RomaniaTV.net
19 dec. 2015, 09:36
O româncă, fostă menajeră în Italia, este acum stăpâna unei averi impresionante

Gavriela Vasile, o română din judeţul Alba, s-a căsătorit la vârsta de 48 de ani cu Licio Gelli în 2006. Atunci, omul de afaceri era în arest la domiciliu în vila sa de lângă Florenţa.

Gelli este cel mai controversat om de afaceri din Italia şi fost mare maestru al P2 (n.r. – Propaganda Due, cunoscută şi pentru legăturile cu mafia siciliană), o lojă masonică secretă în care au fost înscrişi cei mai influenţi oameni din Italia, printre care se regăsesc politicieni, şefi ai serviciilor secrete, jurnalişti, muzicieni, dar şi fostul premier Silvio Berlusconi, potrivit reţeauadestiri.ro care citează presa italiană.

Bărbatul a murit la vârsta de 96 de ani, iar românca a moştenit averea impresionată a acestuia, pe care o va împărţi cu cei trei copii ai afaceristului.

Milionarul este cunoscut pentru faptul că şi-a ascuns mereu averea de statul italian. De altfel, el a şi fost arestat în Eleveţia, când voia să scoată zeci de milioane de dolari dintr-un cont. În anii 1980, la o percheziţie în casa sa, au fost găsite 179 de lingouri de aur, iar provenienţa acestora nu s-a aflat niciodată.

Citeşte şi