O româncă în Primera Division Ştefania Vătafu s-a transferat în Spania

Ştefania Vătafu, componentă a campioanei Olimpia Cluj şi a echipei naţionale de fotbal a României, va evolua din această iarnă la formaţia spaniolă Union Deportiva Granadilla Tenerife Sur, locul 6 în Primera División după 14 etape disputate.

04 ian. 2018, 14:48
O româncă în Primera Division Ştefania Vătafu s-a transferat în Spania

Ştefania Vătafu, în vârstă de 24 de ani, este la prima experienţă în străinătate. „Sunt foarte fericită pentru această oportunitate oferită de UDG Tenerife Egatesa. Este o experienţă nouă pentru mine şi, în acelaşi timp, o provocare, pentru că liga spaniolă este una foarte puternică. Aştept cu nerăbdare să-mi întâlnesc noua echipă şi să îmi ating obiectivele. Voi face tot posibilul pentru a ajuta echipa”, a spus mijlocaşul Ştefania Vătafu pentru site-ul oficial al grupării spaniole.

Fondată în 2013, echipa Union Deportiva Granadilla Tenerife Sur a promovat în Primera División în 2015. Anul trecut, noua echipă a Ştefaniei Vătafu a încheiat campionatul pe locul 6, din 16 echipe.

Unión Deportiva va disputa primul meci din 2018 pe 6 ianuarie, pe teren propriu, împotriva lui Espanol Barcelona, locul 9 în Primera Division.