O româncă l-a făcut să râdă în hohote pe Jerry Seinfeld. Gluma cu care Magda Mihăilă a avut succes VIDEO

Magda Mihăilă, o româncă stabilită în Franţa, l-a făcut pe Jerry Seinfeld să râdă cu poftă, după ce a interpretat un pasaj umoristic din cartea lansată recent de celebrul actor. Tânăra s-a filmat şi a trimis clipul la "The Tonight Show", una dintre cele mai populare emisiuni din Statele Unite, care l-a avut invitat pe Jerry Seinfeld.

30 nov. 2020, 10:41
O româncă l-a făcut să râdă în hohote pe Jerry Seinfeld. Gluma cu care Magda Mihăilă a avut succes VIDEO
Magda Mihăilă. O româncă l-a făcut pe Jerry Seinfeld să râdă în hohote

Jimmy Fallon, moderatorul emisiunii „The Tonight Show”, i-a prezentat filmarea realizată de Magda Mihăilă lui Jerry Seinfeld.

„Jimmy Fallon: O avem acum pe Magda Mihăilă din Franța care încearcă gluma cu boala vacii nebune.

Magda Mihăilă (s-a filmat lângă niște vaci): Ceea ce îmi place la boala vacii nebune este că, desigur, încercăm să dăm vina pe vaci. Nu este vina noastră, aceste vaci sunt nebune. Sunt nebune, și-au ieșit din minți. Le arătăm alunecând pe rampe alunecoase sau când se comportă ciudat. Probabil că vacile spun: „Desigur, ne beți, ne mâncați, ne purtați, vă furișați pe lângă noi, ne răsturnați și tot noi suntem de vină?”

Vezi de la minutul 2:50 clipul realizat de Magda Mihăilă care l-a făcut pe Jerry Seinfeld să râdă

Citeşte şi: Felicitari de Sfântul Andrei 2020. La multi ani!

Cum a reacţionat Magda Mihăilă, după ce a apărut în emisiunea lui Jimmy Fallon

„De câte ori simt furie și deznădejde uitându-mă în jur, încerc să mă bucur de ce am aproape, atât fizic cât și emoțional.

Când am văzut provocarea lansată aveam deja cartea acasă (am pre comandat-o când s-a anunțat publicarea). Mi s-a părut normal să îmi implic “vecinele” de la ferma care m-au ajutat anul ăsta să îmi mențin zâmbetul.

Mi-au lipsit foarte mult spectacolele și interacțiunea cu publicul, ori de câte ori eram într-un loc aglomerat îmi venea să încep să spun glume ca să am parte de un pic de validare și interacțiune umană.

Simt că pot să aștept cu mai multă răbdare să urc din nou pe scenă, acum că am primit o porție de mângâiere de ego de la unul din cei mai prolifici oameni ai comediei din lume”, a declarat Magda Mihăilă pentru culturaladuba.ro

Tânăra a povestit că la momentul înscrierii a menționat că este din România și locuiește în Franța, dar în cadrul emisiunii a fost prezentată ca fiind din Franța.

Citeşte şi: S-a aflat de ce a murit Sean Connery. Ce scrie în certificatul de deces al actorului