O româncă L-A ÎNNEBUNIT pe Donald Trump. Cum L-A CUCERIT pe posibilul viitor preşedinte al SUA

Donald Trump, miliardarul american care poate deveni, în noiembrie, noul preşedinte al SUA, s-a iubit cu o româncă.

16 mart. 2016, 08:16

Mădălina Popescu l-a cunoscut pe Donald Trump acum 12 ani, într-un club de noapte din Miami. „Eu sunt Donald”, i-a zis. „Donald Duck?”, a întrebat Mădălina în glumă, deși îl recunoscuse. Miliardarul a fost cucerit de umorul ei, iar a doua zi a invitat-o, alături de câteva prietene, la o petrecere la mansion-ul lui din Palm Beach.

Cel mai celebru miliardar american a devenit, spun apropiații, dependent de româncă, pe care a invitat-o să-i fie parteneră, în weekend-ul următor, la un bal de caritate organizat chiar de el. Pe măsură ce a trecut timpul, relația dintre cei doi a devenit tot mai înfocată. Într-atât de înfocată încât Mădălina s-a speriat, după cum chiar ea a declarat pentru Cancan.

„Când lucrurile deveniseră foarte serioase, m-am speriat și am fugit în vacanță, în România. Când m-am întors, l-am găsit combinat cu actuala soție, cu Melania”, a declarat Mădălina Popescu.

Donald Trump a fost căsătorit de trei ori. Prima căsătorie a fost cu Ivana, un fotomodel originar din Cehia. A urmat o căsătorie scurtă cu cea care i-a fost amantă în ultima parte a căsătoriei cu Ivana: Marla Maples. A treia relație stabilă a lui Trump a urmat imediat după aventura cu Mădălina și continuă și în prezent: miliardarul este căsătorit cu fostul manechin Melania, de origine slovacă.