O româncă s-a căsătorit cu ea însăşi! Lavinia s-a stabilit în Germania şi, culmea ironiei, este consilier matrimonial

Dezamăgită în dragoste, Lavinia Lazăr, o româncă stabilită în Germania, s-a căsătorit cu ea însăşi. A spus "Da" în faţa a 12 prietene. Şi, pentru ca tacâmul să fie complet, ea a renunţat la fostul job şi a devenit consilier matrimonial.

09 mai 2023, 16:43
O româncă s-a căsătorit cu ea însăşi! Lavinia s-a stabilit în Germania şi, culmea ironiei, este consilier matrimonial

Lavinia Lazăr, o româncă stabilită în Germania, s-a căsătorit cu ea însăşi- Decizia a venit în urma unei dezamăgiri în dragoste, pe care românca a trăit-o în urmă cu jumătate de an, informează Click.

Planurile pe care şi le-a făcut împreună cu partenereul ei de viaţă au fost năruite în urma despărţirii celor doi, iar Laviania a fost devastată de impactul separării.

Citeşte şi  Marcel Pavel, copilărie marcată de lipsuri şi nevoi: „Mai mult mergeam în picioarele goale. Care dintre fraţi se trezea primul, acela se încălţa, că aveam o singură pereche de pantofi”

„Am fost pur și simplu devastată. Am spus «OK, în afară de mine, nu am pe nimeni altcineva pe care să mă bazez. Am decis că mă voi căsători oricum. Și mă voi căsători cu mine însămi”, a declarat Lavinia Lazăr

A decis şi a trecut la acţiune. Românca şi a adunat cele mai bune prietene şi, în faţa lor, şi-a spus „Da”, căsătorindu-se cu ea însăşi.

Citeşte şi Deea Maxer și-a refăcut viața cu un bărbat mai tânăr. Cu ce se ocupă Robert, noul iubit al dansatoarei de belly dance

„Am spus «Da» și m-am uitat în ochii a 12 femei și a fost mult mai greu decât credeam. Mi-a fost foarte frică, dar am luat un angajament total cu mine”, a mai spus Lavinia, după eveniment.

Mai mult, pentru a începe o viaţă nouă, pe toate planurile, Lavinia a decis să îşi schimbe şi meseria, alegerea ei uimind pe toată lumea. Ea a decis să lucreze pe cont propriu, iar acum consiliază cupluri!!!