O româncă și-a deschis o afacere de succes în Italia. Care este povestea lui Carmen: „Am reușit mereu să-mi ating obiectivele”

O româncă și-a deschis o afacere de succes în Italia. Carmen Voroneanu a înființat o întreprindere la Milano care pune la dispoziție non-stop servicii cum ar fi cele de curățenie și călcat haine la domiciliu, baby-sitting, pet-sitting, intervenții ale unor meseriași și multe altele.

22 feb. 2023, 17:28
O româncă și-a deschis o afacere de succes în Italia. Care este povestea lui Carmen: „Am reușit mereu să-mi ating obiectivele”
O româncă și-a deschis o afacere de succes în Italia

O româncă și-a deschis o afacere de succes în Italia. Carmen  a sosit în Italia la vârsta de 14 ani, a locuit o perioadă la Roma, apoi s-a mutat definitiv la Milano. Încă de mică a dezvoltat un spirit antreprenorial. „Făceam haine pentru păpuși din material de perdele și apoi le vindeam. Recunosc că a fi femeie, antreprenoare și străină pe deasupra, nu a fost ușor din anumite puncte de vedere, mai ales având în vedere că în multe cazuri managerii companiilor sunt întotdeauna de sex masculin. Totuși, pot spune că, cu multă hotărâre, perseverență și pasiune am reușit mereu să-mi ating obiectivele pe care mi le-am propus.

ServiAmo este o realitate cu adevărat unică, creată pentru a ajuta oamenii care au nevoi și cerințe speciale, fără să știe la cine să apeleze. Urmând această idee Serviamo.com s-a născut la Milano, ca un serviciu de administrare a locuinței 24 de ore din 24. Oferim de la servicii de curățenie casnică, obișnuită sau complexă, la mici intervenții de întreținere electrică sau sanitară, sau chiar baby-sitter și pet-sitter, pe scurt, tot ceea ce avem nevoie în casă.”, a spus ea într-un interviu pentru Tgcom24.

Citește și: O menajeră româncă s-a răzbunat pe șeful italian, după ce a concediat-o. Bărbatul și-a făcut dreptate în instanță

O româncă și-a deschis o afacere de succes în Italia

Ca planuri de viitor, Carmen vrea în primul rând să petreacă timp alături de familie, mai ales că este proaspătă mămică. Legat de business-ul ei, dorește să se extindă și în alte orașe din Italia. În încheiere, are și un sfat pentru femeile care ar dori să devină antreprenoare, dar nu găsesc curajul necesar.

Planurile mele pentru viitorul apropiat țin de familie, având în vedere că sunt o proaspătă mămică, îmi doresc foarte mult să petrec timp alături de copilul meu și să-l văd cum crește. În același timp, în ceea ce privește ServiAmo, obiectivul este să ne extindem afacerile în marile orașe italiene și chiar să traversăm granițele, încercând să fim prezenți și în Europa.

Sfătuiesc femeile care vor să-și înființeze propria afacere să nu se teamă, să nu renunțe niciodată, nici când totul pare imposibil, să fie constante în îndeplinirea obiectivului propus, să gândească pozitiv pentru că astfel, într-o zi, ceea ce și-au propus se va îndeplini”, a mai spus Carmen.