O româncă şi iubitul ei italian, găsiţi morţi în casa în care locuiau. Trăiau într-o sărăcie lucie. VIDEO

O româncă şi iubitul ei, care trăiau în localitatea Paternò de lângă Catania, Italia, au fost găsiţi morţi în casa unde locuiau. Descoperirea macabră a făcut-o chiar fiul bărbatului, care a anunţat imediat poliţia.

28 ian. 2021, 01:24
O româncă şi iubitul ei italian, găsiţi morţi în casa în care locuiau. Trăiau într-o sărăcie lucie. VIDEO
O româncă şi iubitul ei italian găsiţi morţi în locuinţa din Paterno, lângă Catania. FOTO: Capturi postul TV local Ciak TeleSud

O româncă şi iubitul ei italian, găsiţi morţi. Femeia, de 53 de ani, şi partenerul ei de viaţă în vârstă de 60 de ani, trăiau într-o sărăcie lucie, transmite postul TV local, Ciak TeleSud.

O româncă şi iubitul ei italian, găsiţi morţi în locuinţa din Paternò

Din primele informaţii, aceştia ar fi decedat în urma intoxicării cu monoxid de carbon. Oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele tragediei.

Citeste si Cadavrul unei balene de 70 de tone a fost găsit în Italia. Operațiunea de recuperare a durat trei zile

Românca de 53 de ani şi concubinul ei trăiau în condiții de sărăcie extremă, fără lumină sau apă. În mod oficial, erau muncitori agricoli și lucrau la câmp. Pentru a avea lumină în locuință au folosit un generator de curent pe motorină, pe care l-au instalat pus în casă, o locuință modestă în care nu aveau nimic„, transmite Ciak TeleSud.

Descoperirea macabră a fost făcută de fiul bărbatului, după ce acesta nu i-a mai răspuns la telefon.

Au fost găsiţi în baie de fiul bărbatului

Cei doi au fost găsiţi în baie, fără suflare. Bărbatul a alertat imediat serviciile de urgenţă locale, însă medicii de pe ambulanţă nu au mai putut face nimic pentru cei doi, constatând decesul.

Citeste si Accident cumplit în Italia. Un român a murit pe loc, se întorcea cu familia de la biserică

La fața locului au intervenit și carabinierii din Paternò, care au demarat imediat cercetările. În scurt timp, au constatat că decesul celor doi a fost provocat de inhalarea monoxidului de carbon emanat de generatorul de electricitate„, au mai transmis jurnaliştii postului local de televiziune.

Cele două cadavre urmează să fie autopsiate pentru a se stabili cu exactitate cauza morții.

Italia a înăsprit din nou măsurile vizând limitarea răspândirii epidemiei

De la mijlocul lunii ianuarie, statul italian a înăsprit din nou regulile destinate combaterii pandemiei noului coronavirus din cauza creşterii numărului cazurilor de infectare, desemnând începând de duminică trei zone drept aşa-numite zone roşii, a anunţat sâmbătă ministrul sănătăţii Roberto Speranza.

În noile zone roşii – Lombardia, Sicilia şi provincia autonomă Bolzano -, populaţiei i s-a impus să nu îşi părăsească locuinţele dacă este posibil, cu excepţia mersului la serviciu, la cumpărături de alimente sau din alte motive urgente.

Cea mai mare parte a Italiei a fost clasificată ca zonă portocalie, ceea ce înseamnă că locuitorii sunt îndemnaţi să nu părăsească localitatea, iar magazinele – cu excepţia supermarketurilor -, barurile şi restaurantele trebuie să închidă.