O româncă stabilită în Londra, mesaj umilitori pentru români

O româncă stabilită în Londra îşi face de râs ţara. Aceasta s-a filmat în timp ce vorbea urât despre români şi istoria ţării în care s-a născut.

16 feb. 2016, 16:40
O româncă stabilită în Londra, mesaj umilitori pentru români

Tânăra pretinde că are un birou de avocatură în Londra, unde locuieşte de trei ani. Aceasta s-a filmat în timp ce vorbea foarte urât despre tinerii din România, în special despre cei care trăiesc în Moldova.

Aceasta nu este singura care ne face de râs ţara. Alţi doi tineri se cred în măsură să dea lecţii românului obişnuit. Ajunşi în Spania, aceştia rad de românii care lucrează acolo.

 

O blondă din România, cuvinte de batjocură despre moldoveni: ”Doar oaia e mai proastă decât ei” – VIDEO

 

09 Ianuarie 11:42 • 18958 vizite

 

  692  0 Share8 Share0

captură video Facebook

captură video Facebook

 

Iată mai jos câteva dintre cele spuse de tânără în video: 

”Ființă mai proastă în lumea asta ca moldoveanul este doar oaia”. 

”Ei se dau mari cu oameni ca Eminescu. Cine a fost Eminescu? A scris și el trei poezii, ”Coboară-n jos Luceafăr blând”. Păi aia e poezie? Aia e manea! Eu dacă stau și mă gândesc două minute, așa blondă cum mă vedeți, păi compun niște poezii de stau autobuzele în loc. Eminescu era un sifilitic, apoi s-a încurcat cu o prostituată și au murit amândoi”. 

”Mai zic de Ștefan cel Mare. Ăla era un gay! Întrebați toți istoricii, toți știu acest lucru! Avea nici jumătate de metru, era gras îndesat și avea și orientări sexuale dubioase”.