O româncă va defila într-o rochie cu aur şi diamante de 1 milion euro FOTO

Elena Hueanu incearca sa revina pe podium si sa uite de necazurile cu tatal copilului ei, Cristi Coanda. Cei doi se judeca pentru custodia fetitei, Alessia, in varsta de un an si jumatate. Elena Hueanu locuieste cu fetita ei in Germania si lucreaza la un cabinet de avocatura. Paralel, blondina ma defileaza in cadrul unor prezentari de moda pentru ca se plateste mult mai bine decat in Romania.

27 nov. 2014, 09:08
O româncă va defila într-o rochie cu aur şi diamante de 1 milion euro FOTO

Elena Hueanu va defila in cadrul unui eveniment de lux la care vor participa si vedete de la Hollywood, ocazie cu care blonda spera sa se relanseze in modeling, scrie zdi.ro.

Citeşte şi Topul celor mai scumpe SUBSTANŢE din LUME. Aurul se află tocmai pe locul 16 FOTO

Evenimentul „Fashion Week Luxury” ce va avea loc pe 8 decembrie la Berlin este organizat de doi frati milionari sirieni, Khaled Fetrawi si Basel Fetrawi, care detin si o companie aeriana. Elena a semnat un contract de cateva mii de euro pentru a defila in cadrul acestui eveniment, dar si un proces verbal prin care se obliga sa pastreze rochia in valoare de un million de euro intacta, sa nu o strice si sa aiba grija ca nu cumva sa dispara. Rochia cu aur si diamante este creata special de designerul Manal Ajaj din Dubai pentru acest eveniment.

Citeşte şi Ca-n FILME: JAF de 1 MILION de DOLARI la un magazin de bijuterii

Pe perioada show-ului, Elena va fi cazata la un hotel de 7 stele din Berlin, unde cazarea pentru o noapte costa in jur de 2.000 de euro.