O rusoaică model Playboy, găsită moartă lângă o bază NATO din Sardinia

Rusoaica Galina Fedorova, în vârstă de 35 de ani, a fost găsită moartă, în mare, lângă o bază NATO din Sardinia. Justiţia italiană a deschis o anchetă cu privire la moartea modelului Playboy, a anunţat joi magistratul responsabil cu acest caz, relatează AFP, citat de Agerpres.

RomaniaTV.net
10 sept. 2020, 14:07
O rusoaică model Playboy, găsită moartă lângă o bază NATO din Sardinia

Galina a apărut deseori pe prima pagină a unor reviste dedicate bărbaţilor, precum Penthouse şi Playboy, potrivit presei italiene.

Trupul său a fost găsit sâmbătă în largul Teulada, în sudul insulei italiene.

Ancheta continuă şi, potrivit unui prim raport preliminar, tânăra a murit înecată„, a declarat procurorul Enrico Lussu, de la parchetul din Cagliari, capitala Sardiniei.

Potrivit declaraţiilor partenerului şi fotografului său, Gerenius Tavarov, un bărbat de 40 de ani de naţionalitate ruso-engleză, cuplul închiriase o barcă pneumatică pentru o plimbare în largul coastelor Sardiniei.

După ce au sărit în apă pentru a înota, barca s-ar fi desprins din ancoră şi s-ar fi îndepărtat. Bărbatul ar fi înotat singur către uscat, în timp ce tânăra a încercat, în zadar, să i se alăture, a relatat cotidianul local Unione sarda.

Parchetul din Cagliari a confiscat telefoanele mobile, un aparat foto, un laptop şi o dronă de pe barcă. Ambarcaţiunea ar prezenta urme de impact, posibil în urma unei coliziuni cu un recif sau cu o altă barcă, iar ancheta a fost deschisă pentru acuzaţii de omucidere involuntară, a mai scris Unione sarda.

În barcă au fost găsite de asemenea sticle de alcool, potrivit aceleiaşi surse.

Deşi autopsia a concluzionat că moartea Galinei Fedorova a survenit prin înecare, anchetatorii vor să excludă orice altă ipoteză, având în vedere că trupul său a fost găsit în apropierea bazei militare NATO, una dintre cele mai mari din Italia, dar şi că originile top modelului şi fotografului sunt ruseşti.