O şansă la un milion să se întâmple asta. Un tânăr a fost oprit din alergare de o apariţie incredibilă

Joggingul de dimineaţă al unui tânăr din Virginia a fost întrerupt brusc, de o apariţie neaşteptată, care la rândul ei a fost întreruptă din plimbarea matinală de o maşină care a lovit-o în plin, pe şosea.

08 dec. 2013, 16:46
O şansă la un milion să se întâmple asta. Un tânăr a fost oprit din alergare de o apariţie incredibilă

Una dintre cele mai ciudate coliziuni în lanţ care ar putea fi imaginată vreodată a avut loc pe un drum din statul american Virginia. Un bărbat în vârstă de 27 de ani, care făcea jogging pe marginea şoselei, a fost oprit brusc din activitatea sa şi până să se dumirească de ce este vorba a fost doborât cu forţă la pământ.

După câteva momente de buimăceală avea să constate că alergarea îi fusese întreruptă de către un cerb care venise practic de nicăieri. În fapt, la rândul său cerbul fusese întrerupt din fuga sa de altcineva, conducătorul în vârstă de 71 de ani al unui SUV lovind animalul cu maşina şi din ricoşeu acesta l-a izbit pe tânărul de 21 de ani.

Cerbul a dispărut în tufişuri, iar şoferul şi cel care făcea jogging au fost duşi la spital, cu leziuni uşoare. Potrivit NBC, din păcate cerbul a fost găsit mort, sâmbătă, din cauza rănilor.