O şcoală desfiinţată în judeţul Vâlcea a devenit hală de producţie pentru o multinaţională

Publicat: Miercuri, 25 Iunie 2014 12:40 // Actualizat: Miercuri, 25 Iunie 2014 12:40 // Sursa: romaniatv.net

Localul unei foste şcoli generale din comuna vâlceană Bărbăteşti, desfiinţată prin comasare în anul 2011, a devenit o fabrică de confecţii. O companie multinaţională a deschis o hală de producţie, unde lucrează 700 de angajaţi.

Foto: descopera.ro

"Sincer, în ultimii ani, ne-am gândit ce să facem cu localul vechi al şcolii generale care a fost desfiinţată prin comasare. Au fost mai multe propuneri, dar niciuna nu ar fi adus profit pentru primărie. În martie am fost contactaţi de subsidiara din România a unei companii de confecţii şi uite aşa s-a născut acest parteneriat. În fosta şcoală va funcţiona sediul local al companiei şi mai multe ateliere, lucrăm la o parcare şi la o cantină pentru angajaţi, pentru că vor lucra în jur de 700 de salariaţi aici, 300 în acest an şi 400 anul viitor. Deja lucrul a început. Şi din câte am înţeles se lucrează mult pentru export. Compania a lucrat şi pentru Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia", a declarat primarul din Bărbăteşti, Constantin Banacu, potrivit Agerpres.

Compania a început din luna mai recrutarea de forţă de muncă din Bărbăteşti şi din comunele limitrofe. "Pentru noi este o investiţie extrem de importantă, pentru că taxele şi impozitele se adaugă la bugetul local. Şi sunt convins că nivelul de trai aici în localitate va creşte", a mai spus edilul din Bărbăteşti.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
25 iun 12:53
... Localul unei foste şcoli generale din comuna vâlceană Bărbăteşti, desfiinţată prin comasare în anul...
25 iun 12:51
...anul 2011, a devenit o fabrică de confecţii. O companie multinaţională a deschis o hală de producţie, …read more...
1
EUR
4.8398
RON
03 Jun
noapte 10 °
zi 25 °
Ultimele joburi adaugate
24 H