O şcoală nouă din Vaslui, dărâmată din greşeală

Publicat: Joi, 20 August 2015 09:55 // Actualizat: Joi, 20 August 2015 11:38 // Sursa: romaniatv.net

O şcoală nouă din judeţul Vaslui a fost dărâmată de o echipă de muncitori din greşeală. Oamenii fuseseră trimişi să demoleze vechea şcoală din sat, informează România TV.

Şcoala cea nouă din localitatea Tăcuta, judeţul Vaslui, a costat 100.000 de euro şi a fost ridicată în imediata vecinătate a şcolii vechi. Primarul s-a gândit acum să demoleze vechea clădire. Nu a apelat însă la o firmă de construcţii, ci la oamenii din localitate care beneficiază de ajutor social. I-a trimis la faţa locului, le-a dat nişte utilaje pe mână şi le-a zis să demoleze şcoala cea veche, fără a fi supravegheaţi de un şef de şantier sau de un specialist în construcţii.

Oamenii au început însă să demoleze la întâmplare, iar un perete al vechii şcoli a căzut peste şcoala cea nouă. Au fost distruse ferestrele, pereţii, până şi acoperişul.

Acum zeci de copii nu se mai pot întoarce în clasele lor la începutul anului şcolar. Ei vor fi nevoiţi să meargă la alte şcoli.

Oamenii din localitate sunt foarte supăraţi pe primar care, spun ei, e mult mai preocupat în această perioadă cu poveştile de amor. Edilul se iubeşte de ceva timp cu o femeie de 30 de ani din localitate şi întreţine cu ea relaţii sexuale pe canapeaua din biroul primăriei.

Citeşte şi Clădire DEMOLATĂ cu o precizie MILIMETRICĂ: Blocul a fost rupt pe din două. VIDEO UIMITOR

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
clădire demolată scoala daramata scoala daramata vaslui Vaslui
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
21 aug 22:19
...zilei” varianta de început, în care o cetățeancă, iubitoare de Sienkiewicz, era înșelată de amantul cu Dacie roșie. Halal! http://www.romaniatv.net/o-scoala-noua-din-vaslui-daramata-din-greseala_239853.html Pseudo-alfabetul dacic, pseudo-descifrat de savanți, de presă și de comentatorii...
20 aug 11:18
...chiar pe canapeaua din biroul sau. Astfel putin i-a pasat primarului de modul in care va fi demolata o scoala din localitate, informeaza Romania TV. In loc sa angajeze personal calificat, primarul a dat mai multe utilaje pe mana unor oameni care beneficiaza de ajutor social si le-a incredintat sarcina de a...
20 aug 10:08
Votează email 0 email
...fuseseră trimişi să demoleze vechea şcoală din sat, informează România TV. Citește mai departe… Mai mult: romania tv ...
1
EUR
4.7791
RON
13 Dec
noapte 3 °
zi 8 °
Ultimele joburi adaugate
24 H